Rashford gondolatai Cavaniról

Az angol dicsérte társa eddigi teljesítményét.


Az uruguayi csatár 2 hónapja mutatkozott be a Manchester United színeiben, azóta többször is megcsillogtatta jól ismert kvalitásait. Az Everton ellen megszerezte első gólját az együttesben, a Southamptonnak kettőt vágott, míg a Ligakupában sorsdöntő találatot jegyzett.

 

A Leicester City otthonában csereként lépett pályára a 75. percben, és mindössze 4 perccel később már Bruno Fernandes góljához asszisztált.

 

Marcus Rashford, aki a King Powerben vezetéshez juttatta a Vörös Ördögöket, a mérkőzés után a 33 éves labdarúgó játékára reflektált.

 

"Klasszis játékos, hihetetlen képességei vannak" – magyarázta Rashford. "Úgy gondolom, új dimenziót jelent a támadójátékunkban. Hozzá hasonló típusú csatár nem volt a keretünkben."

 

"Remek vele játszani, és látni, hogy gólokat szerez és gólpasszokat oszt, ez minden támadó számára létfontosságú."

 

 

"A második találatunk egészen mélyről indult. Azt hiszem, Eric lépett fel és rúgott egy nagyszerű labdát a védelem mögé."

 

"Edinson jól fordult be, majd Johnny felé vezette a játékszert, akinek döntenie kellett, kilép vagy hagyja őt lőni. Edinson szép passzal hozta helyzetbe Brunót, így pazar támadás végén született a gól. Azt viszont nehéz lenyelni, hogy kaptunk még egyet, így elvesztettünk 2 pontot."

 

"Az öltözőben úgy éreztük, mintha vesztesen hagytuk volna el a gyepet. Úgy gondolom, megérdemeltük volna a győzelmet, megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a meccset. De most az a legfontosabb, hogy készen álljunk a legközelebbi megmérettetésre."

 

Marcus habár meglőtte 50. gólját a Premier League-ben, ziccert rontott a rangadó elején. A fiatal örül, hogy összességében már 80-nál jár a United színeiben, azonban teljes mértékben a fejlődésre koncentrál.

 

"Több is lehetne" – folytatta a 10-es. "A múltba nem szeretek visszanézni, inkább mindig előre tekintek, hogy lássam, miben tudnék még fejlődni."

 

"Amikor kihagysz egy helyzetet, csakis a következő lehetőségre szabad összpontosítanod. Szerencsére hamar javítani tudtam a hibám. Támadóként nem fogsz mindent értékesíteni, de fontos, hogy ne hibázz állandóan."

 

"Ha kétszer zörgetjük meg az ellenfél hálóját, akkor elvárható lenne, hogy győztesen jöjjünk ki az összecsapásból. Nehéz elfogadni a mai eredményt, de tovább kell lépnünk a következő állomásra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!