De Gea nyugalomra int

A kapus nem szeretné, ha az izgatottság felülkerekedne a játékosokon.


Boldogan várhatja az újévet Ole Gunnar Solskjaer alakulata, miután a Wolves elleni sikerrel a második helyre zárkóztak fel a Premier League-ben.

 

Az ünnepi időszakban szerzett 7 ponttal a United közel került ahhoz, hogy ismét bajnokesélyesként vegyék számításba az együttest.

 

A Vörös Ördögök spanyol hálóőre szerint azonban hideg fejjel kell folytatniuk, mert a nyomás fokozódni fog a bajnoki cím közelségével.

 

"Nyugodtnak kell maradnunk. Rengeteg meccs van hátra, nagy rangadók, valamint a kupasorozatokban is sok találkozónk lesz még" – mondta David.

 

"Mindig a következő összecsapásra szükséges fókuszálnunk, nem tekinthetünk túlságosan előre. Most az Aston Villa elleni kihívás lebeg a szemünk előtt."

 

Nehéz estén van túl a United, a Farkasokkal szemben a hosszabbításban tudták bevinni a győztes gólt.

 

 

"Nagy győzelem volt. A mérkőzés legvégén betalálni egy ilyen erős ellenfélnek... Ez a módja annak, hogy ott álljunk a tabella elején" – tette hozzá a portás.

 

"Kiváló játékosok alkotják a keretüket, nagyszerűen védekeznek, elöl pedig megvan a sebességük a veszélyes kontrák indításához. Szoros csatát vívtunk. Volt néhány lehetőségük, ahogy nekünk is. Az utolsó percekben a javunkra fordítani az eredményt mindig óriási öröm. Zsákban a 3 pont, ami rendkívül fontos számunkra."

 

"A végsőkig küzdeni kell. Ma megmutattuk, ha hiszünk magunkban és megteszünk mindent, akkor képesek vagyunk a látottakra."

 

"Szép teljesítményt nyújtott az egész csapat."

 

A 2021-es évet a pazar formának örvendő birminghami együttes vendéglátásával nyitja majd meg a United.

 

"Fárasztó meccsen vagyunk túl, ezért fokozottan oda kell figyelnünk, hogy rendben készen álljunk pénteken."

 

"Elengedhetetlen, hogy jól sikerüljön a regeneráció, mert igazán megterhelő időszakban van a gárda."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!