Menekülés a győzelembe

Bruno Fernandes trófeákat nyerne a Manchester Uniteddel 2021-ben.


A Vörös Ördögök négy fronton kezdhetik meg a harcot a végső győzelemért az újévben. Ole Gunnar Solskjaer alakulata második helyen áll a Premier League-ben, elődöntős a Ligakupában, ezenfelül az FA-kupa és az Európa-liga küzdelmei is várják a gárdát.

 

A következő hónapban lesz egy esztendeje, hogy Fernandes Lisszabonból Manchesterbe tette át a székhelyét, az azóta eltelt időben pedig a klub legtöbb személyes elismerését bezsebelő játékosa, de a 2019/20-as idény legjobbjának is megszavazták a United hívei.

 

Bruno a PL-ben egy naptári éven belül háromszor is megkapta a hónap játékosának járó díjat, amit csak Harry Kane és Ashley Young mondhat még el magáról. A középpályás emellett az egyetlen labdarúgó az angol első osztályban, aki egyazon hónap legjobbja és legszebb találat szerzője lett.

 

 

A portugál karmesternek azonban a Uniteddel még nem termett babér a kupasikereket illetően.

 

"A trófeák elhódítása a legfontosabb" – magyarázta a 18-as.

 

"Természetesen örül az ember, ha díjazzák a teljesítményét, mert sose mondanám, hogy nem akarnék a liga legjobbja lenni. Az akarok lenni, de csak akkor, ha az együttes is sikeres."

 

"Ha megtölthetnénk a vitrint, az ugyanolyan boldogság lenne számomra. Elsődlegesen a társaimnak szeretnék segítséget nyújtani, mert ha közülünk kerülne ki az év játékosa, az azt jelentené, hogy közösen nagyszerű idényt futottunk."

 

"Úgy gondolom, mindenkinek örömül szolgál, ha egyénileg jutalmaznak valakit, mert ebben az esetben az együttes is biztosan kimagaslót nyújtott. A futballban vagy más csapatsportágban nincs olyan, aki egymagának köszönhetné a személyes elismeréseit."

 

"Az egyén mögött ott állnak a társak, akik nélkül nem valósulhatna meg az elismerést érdemlő produkció. A díjazott mellett mindig a csapaté a dicsőség, mert ők segítenek ahhoz, hogy egyre jobb és jobb lehess."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!