Hivatalos: Fosu-Mensah eligazolt

A Manchester United védője, Timothy Fosu-Mensah nem megnevezett összeg fejében véglegesen átigazolt a Bayer Leverkusen együtteséhez.


Miután megállapodott a személyes feltételekről és átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, a 23 éves játékos a jelenleg a Bundesliga 3. helyén álló német együttesnél kezdhet új fejezetbe karrierében.

 

Manchesteri pályafutása során korábban két alkalommal játszott az Old Traffordtól távol, egyszer-egyszer kölcsönben a Crystal Palace és a Fulham együtteseinél.

 

A holland válogatott bekk 2016-ban egy Arsenal elleni bajnokin mutatkozott be a Vörös Ördögök felnőtt csapatában, miután csatlakozott a klubhoz az Ajax akadémiájáról.

 

Ole Gunnar Solskjaer a szezonnyitó, Crystal Palace elleni bajnokin a kezdőcsapatba nevezte a jobboldali védőt az Old Traffordon.

 

 

Tim emellett csereként állt be novemberben az Istanbul Basaksehir ellen 2-1-re elveszített Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen is, míg pályafutása utolsó meccsét Manchesterben az RB Leipzig ellen idegenben játszotta, szintén a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

A sokoldalú védő összesen 30 mérkőzésen szerepelt a Manchester United felnőtt csapatában.

 

A klubnál mindenki sok sikert kíván számára a jövőre nézve.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!