Amad: Rendkívül boldog vagyok, hogy itt lehetek

Az új igazolás alig várja, hogy megismerje csapattársait.


A papírmunkák sikeres lezárulta után az előző héten Amad Diallo hivatalosan is a Manchester United játékosává vált.

 

Az elefántcsontparti valószínűleg hasonló útra fog lépni, mint a tavalyi igazolás, Facundo Pellistri, aki ugyan az első csapattal edz, de egyelőre az U-23-asoknál kap játéklehetőséget az akklimatizálódás jegyében.

 

Az Atalantától érkezett szélső a United színeiben adott első interjújában – amely a mai napon válik teljes egészében elérhetővé – elmondta, nagyon várja, hogy kezdhessen, és reméli, sikeres lesz a bemutatkozása.

 

 

"Hihetetlen öröm számomra, hogy itt lehetek" – magyarázta a 19-es. "Izgatott vagyok, hogy belevághatok a munkába. Ez egy valóra vált álom, szeretnék már a fiúkkal edzeni."

 

"Furcsa hónapokat éltem át" – mondta a fiatal, mikor arról kérdezték, hogyan érezte magát, míg nem vált hivatalossá az átigazolása.

 

"De most már itt vagyok, és nagyon boldog vagyok. Várom a kezdést."

 

Az interjú további részében Amad arról is beszélt, mennyire lelkes, hogy Ole Gunnar Solskjaerral és stábjával dolgozhat majd együtt, hogy kibontakoztathassa a benne rejlő potenciált.

 

A 18 éves labdarúgó honfitársát, Eric Bailly-t is megemlítette, aki a szezon folyamán végig tartotta vele a kapcsolatot.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!