Diallo első Unitedes interjúja

Amad Diallo a héten töltötte első napját az Aon Training Complexben és miután elvégezte napi feladatait az edzőteremben, illetve a pályán, leült a ManUtd.com-mal hogy arról meséljen, milyen érzés számára végre a Manchester United játékosának lenni.


Üdvözlünk a Manchester Unitedben. Milyen érzés számodra, hogy végre megérkeztél a klubhoz?

"A fellegek között járok, hogy itt lehetek. Nagyon izgatott vagyok, hogy megkezdjem a munkát a Manchester Unitednél. Ez egy valóra vált álom és már alig várom, hogy először együtt játszhassak az új csapattársaimmal."

 

Az átigazolásodat még tavaly októberben jelentették be, szóval milyenek voltak számodra az elmúlt hónapok?

"Egy kissé furcsák voltak az elmúlt hónapok. Abban reménykedtem, hogy egy kicsit többet játszhatok az Atalantaban, de ez nem volt lehetséges. Most itt vagyok és emiatt nagyon boldog vagyok. Arra számítok, hogy rengeteg mindent megtapasztalhatok ennél a csapatnál. Már alig várom, hogy elkezdődjön."

 

Hova lehetsz képes még fejlődni játékosként?

"Még nagyon fiatal vagyok, csak 18 éves, szóval még nagyon hosszú út áll előttem. Szeretnék tanulni és fejlődni és oda fogok figyelni az öltözőbeli tapasztaltabb játékosok és az edzők szavaira. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni és keményen fogok dolgozni azért, hogy sikeres legyek."

 

 

Mennyire tölt el izgalommal, hogy a fantasztikus edzői stábunkkal és világklasszis játékosainkkal készülhetsz mostantól együtt?

"Hogy őszinte legyek, alig bírom kivárni, nagyon izgatott vagyok annak lehetőségétől, hogy ezekkel a fantasztikus emberekkel dolgozhatok együtt ennél a kiváló klubnál. Ez az utazás most kezdődik számomra, nagyon izgatott vagyok és a fellegek felett járok."

 

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy az öltözőben van már egy elefántcsontparti játékos Eric Bailly személyében. Mennyire lesz számodra segítség, hogy ő is segíteni fogja beilleszkedésedet a klubnál?

"Abszolút, Eric egy egyértelmű referenciapont lesz számomra. Igazából már az elmúlt hónapok során is kapcsolatban voltam vele és többször is beszélgettünk. Tanácsokat fogok tőle kérni, mindenre oda fogok figyelni, amit mond, de ugyanez igaz a többi franciául és olaszul beszélő játékosra is, mint például [Paul] Pogba, aki szintén jó referenciapont lesz nekem."

 

Mennyire vagy hálás az Atalantanak a fejlődésedhez való hozzájárulásukért?

"Mindig hálás leszek az Atalantanak, fantasztikus emberek alkotják, kezdve az edzőktől egészen a klub elnökéig. Ők mindig támogattak engem és mindig mellettem álltak, szóval természetesen nagy köszönet illeti őket és köszönöm nekik, hogy most itt lehetek."

 

 

Mi az, amit szeretnél elérni ennél a klubnál?

"Egy kissé türelmetlennek hathat, ha a megérkezésemkor ezt mondom, de az az álmom, hogy megnyerjem a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját a Manchester Uniteddel. Ez a vágyam és a célom."

 

A családod büszke rád, hogy a Unitedhez igazoltál?

"Igen, abszolút. A családom mindig mögöttem állt és támogatott az idáig vezető úton. Ahogy jött a lehetőség, hogy a Unitedhez igazolhatok, mindenben támogattak. Büszkék rám, én pedig nagyon hálás vagyok nekik."

 

Mit üzennél a Manchester United szurkolók millióinak világszerte?

"Szeretném nagy tisztelettel köszönteni az összes Manchester United szurkolót a világ minden táján, már alig várom, hogy elkezdhessem a csapatnál a munkát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!