Solskjaer a gólörömök elhagyásáról

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint beszélt a Manchester United játékosaival a gólörömökkel kapcsolatos felelősségükről.


Miután a koronavírus továbbra is hatalmas problémákat okoz Anglia-szerte, ezért a Premier League írásban emlékeztette a klubokat az érvényben lévő protokollok kapcsán.

 

Kihangsúlyozásra került ezek "kritikus fontossága" és hogy "kerülni kell a kézfogásokat, pacsikat és ölelkezéseket".

 

A menedzser, aki korábban már beszélt arról, hogy milyen kivételezett helyzetben van a futball ezekben a nehéz időkben, megerősítette, hogy a Unitednél tisztában vannak az irányelvekkel és játékosai mindent meg fognak tenni azért, hogy kontrollálják magukat, amennyiben betalálnak vasárnap az Anfielden.

 

"Szerintem mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk. Mind tudjuk, hogy be kell tartanunk az iránymutatásokat és a szabályokat" - kezdte hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

 

"Nem ígérhetek semmit, de természetesen az lenne a legjobb, ha a játékosok vissza tudnák fogni magukat. De tudjuk, hogy a futball a szenvedélyről és az adott pillanat megéléséről szól."

 

"Viszont láttunk már számtalan játékost, aki például gólt szerezve korábbi csapata ellen képes volt kontrollálni érzelmeit."

 

"Nem tudok mást mondani, mint hogy beszéltünk erről: a felelősségeinkről, a feladatainkról, hogy példaképek vagyunk és hogy minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni azért, hogy ünnepelhessünk. Reméljük, hogy tudunk legalább egy gólt szerezni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!