Csapathírek a Fulham meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált csapatát illetően a szerdai, Fulham elleni bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök a vasárnapi, Liverpool elleni Anfielden elért gól nélküli döntetlent követően már egy teljes éve veretlenek idegenben a Premier League-ben, a Falusiak utóbbi időben nyújtott játéka azonban óvatosságra intheti őket. Scott Parker együttese nemrég döntetlent harcolt ki a Tottenham Hotspur ellen, míg az első félidőben 10 emberre fogyatkozva is csak szűk, egy gólos vereséget szenvedtek a városi rivális Chelsea-vel szemben a legutóbbi fordulóban.

 

Ezt is figyelembe véve, illetve a listavezető pozíció megtartásának érdekében valószínűtlen, hogy sok változás lenne várható a hétközi fordulóban.

 

"Csak két nap telt el a legutóbbi meccsünk óta, de a fiúk már újra pezsegnek és készen állnak a bevetésre" - kezdte Ole a klubmédiának adott interjújában.

 

"Még nem érkeztek vissza a koronavírus tesztjeink eredményei, de remélhetőleg mindenki átmegy rajtuk és nem kell túl sok változtatást eszközölnünk."

 

A múlt héten Brandon Williams csatlakozott a sérültek listáján Phil Joneshoz, míg Paul Pogba, Marcus Rashford és Anthony Martial is a megszokottól eltérő pozícióban szerepeltek a liverpooli összecsapáson.

 

 

Luke Shaw, Harry Maguire és Bruno Fernandes is egy sárga lapnyira vannak az egy mérkőzéses eltiltást jelentő ötödik figyelmeztetésüktől, amely következtében nem a hétvégi, újabb Liverpool elleni rangadót hagynák ki az FA-kupában, hanem az egy hét múlva következő Sheffield United elleni hazai bajnokit.

 

"Nem" - válaszolta Ole, amikor arról kérdezték, gondolataiban fontolóra veszi-e játékosai potenciális eltiltásának lehetőségét.

 

"Egyszerre csak egy mérkőzéssel szabad foglalkozni, mert ha kihagyom őket egy mérkőzés erejéig, akkor is eltilthatják őket egy meccsre! [mosolyog] Még néhány meccsünk hátra van addig, amíg az amnesztia a 20. forduló után eljön, de ez nem igazán foglalkoztat."

 

"Úgy érzem, hogy rendelkezünk a szükséges mélységgel a keretünket illetően. Néhány játékosunkat még a meccsnapi keretünkből is ki kell hagynom olyankor, amikor ott lenne a helyük, de ez egy jó kihívás számunkra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League 19. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!