Fulham 1-2 Manchester United

Korán bekapott gólra kétszer válaszolt a United, így ha nem is könnyen, de megnyerte a mérkőzést Ole Gunnar Solskjaer gárdája.


A Fulham kezdte jobban a mérkőzést, olyannyira, hogy az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Lookman ugrott ki a védők között és De Gea lába mellett ellőve a labdát a kapuba talált. Sajnos Wan-Bissaka miatt nem volt les, minden más védő remekül lépett ki. Az angol bekk az utóbbi időben sok hibát vét védekezésben.

 

A 10. percben Loftus-Cheek rúgott bele Fredbe a tizenhatoson belül, de Atkinson tovább engedte a játékot. Még csak VAR sem volt az eset után...

 

Nem pörgött a csapat, egészen a 20. perc végéig kellett várni az első komoly lehetőségre, Fernandes átlövése azonban a kapufáról kifelé pattant. Másodpercekkel később balról érkezett egy beadás, a kapus rosszul ért bele, a labda Cavani elé került, aki 6 méterről a hálóba lőtt.

 

Fernandes ismét lövésre szánta el magát, Areola nagyot védett ennél a helyzetnél.

 

A Vörös Ördögök egyre inkább átvették a találkozó irányítását, hatalmas fölényben kezdtek játszani, de ez a fölény nem hozott elképesztően nagy lehetőségeket. Martial fejjel, Greenwood lábbal próbálkozott, de egyiküknek sem sikerült vezetéshez juttatni a csapatot.

 

Ennél azért több kell majd a második játékrészben, hogy a 3 pont zsebben legyen. Elöl több mozgás és pontosabb passzok nélkül hasonló focira számíthatunk a szünet után.

 

Az első helyzet Maguire előtt adódott, egy szöglet után fejelhetett a védő, de sajnos nem talált kaput. A másik oldalon Lookman lőtt 18 méterről, De Gea biztosan fogta.

 

A 65. perchez közelítettünk, Martial fejesét kellett fognia Areolának, amit meg is tett. Így kellett volna tennie Pogba lövésénél is, ám azt már nem tudta védeni a hazaiak portása, vezetéshez jutott a manchesteri alakulat.

 

Két perccel később Cavani akart duplázni, fejesénél nagyot védett a kapus.

 

A 75. percben közel járt az egyenlítéshez a Fulham, Loftus-Cheek került helyzetbe, De Gea azonban lábbal hárított, a kipattanó Tetéhez került, aki középre lőtt, de szerencsére mindenki előtt elsuhant a labda.

 

A hazaiak nem nagyon tudták megbontani a vendégek védelmét, ráadásul pontatlanul is passzoltak sokszor a Fulham játékosai.

 

Már a ráadás perceiben jártunk, mikor Lookman került helyzetbe, már el is lőtte a labdát, de Wan-Bissaka blokkolt. Nem sokkal később jobb szélről szállt kapu elé a játékszer, Mitrovic fejelt, megpattant egy védőn, így a labda elkerülte a kaput.

 

Az utolsó percet nagyon megnyomta Scott Parker csapata, de nem tudott gólt szerezni, így a United ismét hátrányból felállva nyert és ismét a tabella élére állt.

 

 

Premier League, 18. forduló
Fulham 1-2 Manchester United
Craven Cottage

 

Vezette: Martin Atkinson

 

Fulham: Areola - Aina(Mitrovic 83.), Andersen, Adarabioyo - Tete, Reed, Zambo Anguissa(Lemina 79.), Bryan - Loftus-Cheek, Lookman - Cavaleiro(Kamara 71.)
Nem használt cserék: Rodak, Hector, Odoi, Kebano, Ream, Onomah

 

United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Fred, Pogba - Greenwood(Rashford 84.), Fernandes(Matic 94.), Martial(McTominay 84.) - Cavani
Nem használt cserék: Henderson, Mata, James, van de Beek, Tuanzebe, Telles

 

Gólszerző: Lookman 5' illetve Cavani 21', Pogba 65'

 

Sárga lap: Zambo Anguissa, Bryan, Aina illetve Pogba


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!