Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, hogy újra számíthat majd védelmének egyik kulcsjátékosára, amikor vasárnap a Liverpoolt fogadják az FA-kupa 4. fordulójában az Old Traffordon.


Victor Lindelöf az elmúlt hónapok során többször is hátproblémákkal küzdött, emiatt pedig a Leicester City elleni Boxing Day-en rendezett mérkőzés óta eltelt 7 találkozóból ötöt is kihagyni kényszerült.

 

Az ősi rivális Liverpool ellen az Anfielden lejátszott, 0-0-ra végződött bajnoki összecsapáson visszatérhetett a csapatba, Ole szerint azonban a hét közben pihenőre volt szüksége ahhoz, hogy a hétvégére újra készen álljon az angol futball egyik legparázsabb párosításának következő felvonására.

 

"Victor rendben lesz a hétvégére" - mondta Solskjaer mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a Craven Cottage-en szerdán megnyert Fulham elleni bajnoki lefújását követően.

 

"Úgy éreztük, hogy a háta miatt túlzottan gyors lenne számára, ha be kellene vállalnia ezt az utazást. Ericet [Bailly] akartam játszatni a Fulham ellen, Victor pedig egyébként nem is állt készen, így most volt plusz négy napja [Victornak]."

 

"Kapott kezelést [szerdán] és könnyített edzésmunkát végzett, szóval a hétvégére készen kell állnia."

 

 

Miután megúszták az eltiltást öt sárga lapos figyelmeztetésük összegyűlésének elkerülése végett, így Harry Maguire, Luke Shaw és Bruno Fernandes is rendelkezésre állhat majd az Álmok Színházában. A trió mindegyik tagja egy sárga lapra volt az egy mérkőzéses kihagyástól, de mivel egyikük se került be a játékvezető feljegyzéseibe a Craven Cottage-en és mostantól már 10 sárga lap után jár az eltiltás, így fellélegezhetnek.

 

Mindazonáltal a vasárnapi rangadón mindenképpen számításba vehetőek lettek volna, miután ez a szabály a kupasorozatokra nem, csak a Premier League-re vonatkozik.

 

Úgy tűnik, hogy a Unitednél továbbra is csak Brandon Williams és Phil Jones nincs bevethető állapotban sérülés miatt és Lindelöf állapotát leszámítva így az egyetlen kérdés a csapatösszetétel tekintetében csak az lehet, hogy a norvég menedzser milyen messzire megy majd el a keret rotálását illetően.

 

Ole ebben a szezonban még egyetlen egy alkalommal se nevezte ugyanazt a kezdőcsapatot kétszer egymás után és ezúttal is megerősítette, hogy szeretne variálni pályára küldendő játékosai között.

 

Hogy ez két-három változtatást - például Lindelöf, Scott McTominay és Marcus Rashford visszatérésével - jelent, vagy a teljes csapatot felforgatja, mint tette azt a világ legrégebbi kupasorozatának előző fordulójában a Watford ellen, az majd kiderül.

 

"Biztosan fogunk rotálni, de természetesen a megfelelő csapattal fogunk kiállni, amely képes lehet megnyerni számunkra a mérkőzést" - tette hozzá Solskjaer.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

FA-kupa 4. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!