Solskjaer reakciója a Pengék elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csalódott volt, hogy a Vörös Ördögök nem tudtak megoldást találni a keletkező problémáikra a Sheffield United elleni sokkoló, 2-1-es vereség alkalmával.


Két elkerülhető gól

"Csalódást keltő. Rangon aluli is, mert bár megfelelően kezdtünk, aztán gólt kaptunk talán az első helyzetükből, egy szöglet után. Végig nálunk volt a labda, de ha két ilyen elkerülhető gólt kapsz, akkor mindig nehéz dolgod van. Nem tudtunk elég helyzetet kidolgozni. Nyomást helyeztünk rájuk, de nem tudtunk elégszer mögéjük kerülni, nagy területeket kialakítani magunk számára és gólokat szerezni."

 

Hiányzó varázslat

"Nem az inspiráció hiányzott belőlünk. Hanem a varázslat. Az hiányzott. Egy kis extra. Nem voltak befutható üres területek, jól védekeztek és nem akarom tőlük elvenni a dicsőséget. Nem voltak megfelelő ötleteink vagy megoldásaink. Egyáltalán nem. Nem volt meg a megszokott teljesítményszintünk, a tempónk, a minőségünk. Voltak területek, amelyeket nem használtunk és lehetőségek, amelyekkel nem tudtunk élni az első félidőben, de ha 1-0-s hátrányban vagy, akkor mindig csak futni fogsz a mérkőzés után. Ők mélyen visszahúzódtak és nagyon jól védekeztek. Igazságosnak kell lennem és ki kell jelentenem, hogy nagyon jól védekeztek, nekünk pedig nem voltak megoldásaink arra, hogy felnyissuk őket."

 

Bírói döntések

"Ha közelről megnézzük, akkor szabálytalanság történt Daviddal [De Gea] szemben. Élőben nem láttam, de ha megnézzük tv-n keresztül, akkor Billy Sharp ott ólálkodott, megfordult, majd meglökte pont annyira Davidot, hogy ne érje el a labdát. Sajnos ilyen a futball, de aztán egy újabb rossz döntés született, amikor a játékvezető érvénytelenítette a gólunkat [Anthony Martial révén]. Ezek kiválóan összefoglalják az esténket. Ez egy ilyen szezon, tele kiegyensúlyozatlanságokkal. Megjósolhatatlan lesz, de a játékvezető itt kétszer hibázott."

 

 

Elmaradt fordítás

"Nem úgy néztek ki az események. Úgy éreztük, hogy a lendület velünk van, domináltunk labdatartásban és a területek megszerzésében, de nem tudtunk elég nagy helyzeteket kidolgozni. Ha ez nem sikerül a Premier League-ben, akkor azt az ellenfél megtorolhatja, mi pedig nagyon, de nagyon pocsék gólt kaptunk. A második is nagyon csúnya volt. Nagyon könnyen elvesztettük a labdát. Visszaértünk a pozíciónkba, de aztán leálltunk a labda visszaszerzésével. Három-négy olyan döntés született ott, ami nem jellemző a karakterünkre. Talán ez is ennek a szezonnak tudható be."

 

Aggodalomra ad okot Martial formája?

"Szerintem ma este valószínűleg az egész csapat és én is kritikát fogunk kapni. Nem hiszem, hogy Anthony ebből felmentést kapna. Mindannyian kritikát érdemlünk, mert nem megfelelően teljesítettünk. Én tudom, hogy Anto nagyon keményen dolgozik az edzéseken, gyakorolja a befejezéseket, a mozgását, úgyhogy nekem nincsenek kétségeim, hogy rendben lesz."

 

Következő meccs az Arsenal ellen

"Nem lesz nagy ítélkezés. Természetesen csalódottak vagyunk. Ebben a szezonban számos, valószínűtlen eredmény született és ma, igen, megleptek, de ahhoz képest, hogy milyen világot élünk, még így is eléggé kiegyensúlyozottak tudtunk lenni eddig. Az elmúlt hónapok során mi voltunk a legkiegyensúlyozottabb csapat, ma azonban beütött valami. Le kell vetnünk magunkról a szomorú hangulatot és tovább kell mennünk. Ma este túllendülünk ezen és holnap újrakezdjük a munkát. Szombaton az Arsenallal játszunk, akik ellen nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk, mert jó formában vannak és a szezon elején jók voltak ellenünk. Tudjuk, hogy össze kell szednünk magunkat."

 

"Szerintem ez egy ilyen szezon. Eddig lenyűgözőek voltunk, hihetetlenül kiegyensúlyozottak tudtunk lenni és korábban számos, ilyen szoros mérkőzést megnyertünk. Mivel ma ez nem sikerült, ezért természetesen csalódottak vagyunk, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk jobban játszani. De nincs időm nagy ítélkezésekre. Túl kell ezen lennünk és újra neki kell veselkednünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League 21. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!