De Gea: Be kell lőnünk a helyzeteinket

Az Arsenal elleni 0-0-s döntetlent követően a Manchester United hálóőre, David de Gea csalódott volt az eltékozolt helyzetek miatt.


Ole Gunnar Solskjaer csapata már 18 mérkőzés óta veretlen távol az otthonától, amivel klubrekordot állított be, és amellyel egy pontot szerzett az Emirates Stadionban, ami több is lehetett volna, ha Edinson Cavani kihasználja az előtte adódott lehetőségeket.

 

A spanyol portásnak Emile Smith Rowe lövésénél kellett bravúrt bemutatnia, míg Alexandre Lacazette szabadrúgása a felső lécen csattant, De Gea azonban úgy gondolja nem kérdés, hogy kinek kellett volna megszereznie a három pontot.

 

"Nagyon csalódott az öltöző" - vallotta be De Gea a klub sajtósainak.

 

"Úgy érezzük, hogy egy remek lehetőséget szalasztottunk el arra, hogy megverjük az Arsenalt ma. Szerintem eleget tettünk érte, és elég lehetőséget alakítottunk ki a győzelemre."

 

"Talán 10 percig tudták uralni a mérkőzést a második félidőben. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de eleget tettünk azért, hogy ma győztesen hagyhassuk el a pályát."

 

"Ha nyerni akarsz, be kell lőnöd a helyzeteidet."

 

Három hónapon belül ez az első alkalom, hogy a Vörös Ördögök nem tudják az egymást követő két Premier League mérkőzésüket megnyerni.

 

De Gea azonban nem aggódik a csapat teljesítménye miatt és már azt hangsúlyozza, hogy a Southampton ellen itt az újabb lehetőség a három pont bezsebelésére.

 

 

"Igen, ilyenek megtörténnek a futballban" - tette hozzá David. "Néha eleget teszel azért, hogy gólt szerezz: lehetőségeket teremtesz, jól játszol, a labda mégsem akarja átlépni a gólvonalat, amivel nem tudsz semmit csinálni."

 

"A következő meccsre kell fókuszálnunk - aminek ismét óriási jelentősége lesz - és meg kell próbálnunk berúgni azokat a helyzeteket, amiket ma kihagytunk."

 

"Gyorsan következnek egymás után a mérkőzések. A Southampton ellen is nagy összecsapásra számítok."

 

"Remek csapat, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy kemény küzdelemre kell számítanunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!