Solskjaer reakciója a WBA elleni döntetlenre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer érthető módon frusztrált volt a West Brom ellen idegenben elért 1-1-es döntetlen miatt.


Az elvárttól elmaradó teljesítmény

"[A teljesítmény?] Nem érdemeltünk vele három pontot. Nem tettünk eleget a mérkőzés megnyeréséért. Három pont eléréséhez a Premier League-ben rengeteg dologra van szükség - minőség, tempó, hozzáállás. Mi a megfelelő hozzáállással és munkabírással álltunk neki ennek a mérkőzésnek. Egyszerűen nem volt meg bennünk a minőség az utolsó pillanatokban, hogy a megfelelő beadást vagy visszapasszt válasszuk."

 

Vitatható VAR ítélet

"Mint tudják, amikor Harry gólját érvénytelenítették a Burnley ellen, annál ez [Mbaye Diagne megmozdulása Victor Lindelöffel szemben a vezetőgólnál] inkább volt szabálytalanabb. De, mint csatár, nem igazán láttam olyat, hogy egy ilyen gólt elvettek volna. Mi azonban szeretnénk kiegyensúlyozottságot. Egyértelműen szabálytalanabb volt, mint amit Harry csinált a Burnley játékosával szemben. Túl szigorú ítélet lett volna, ha egy ilyen gólt nem adnak meg, de számomra mindkettőnek érvényesnek kellene lennie. Nem néztem meg újra, csak élőben láttam és nem volt tiszta előtte a szituáció. Viszont kiegyensúlyozottságra van szükségünk. A VAR döntése [a United büntetőjéről]? Szabálytalanság volt - a napnál is világosabb, de emellett les is volt. Szerintem a VAR szobában ülők bealudhattak [nevet], hogy még azt se vették észre és jelezték, hogy lesen állt. Mi mindannyian átláthatóságot és kiegyensúlyozottságot akarunk, mert ez egy nagyon fura pillanat volt."

 

Hiányzó szerencse

"Sam nagyszerű védést mutatott be [az utolsó pillanatokban]. Azt gondoltam, hogy az első félidő vége előtt kontrából gólt fogunk szerezni, de 3 az 1 elleni szituációnál a játékvezető a sípjába fújt, pedig az egy hatalmas lehetőségünk lehetett volna."

 

 

Bruno briliáns gólja

"Fantasztikus volt és előtte a játék is, mert fokoztuk a nyomást, folyamatosan játszottunk és játszottunk. Nem adtuk el a labdát és nagyszerű beadás volt Luke [Shaw] részéről. Nagyszerű technikai megoldást láthattunk Brunotól. Remekül védekeztek, nem akarok semmilyen elismerést elvenni tőlük, vagy ott volt Sam védése az utolsó pillanatban. Magasabb minőséget és több varázslatot kell produkálnunk, mint azt tettünk."

 

Nincs hozzáállásbeli probléma

"A hozzáállás megfelelő. Én láttam a fókuszt, az edzők által elvégzett munkát és a hozzáállásuk megfelelő. Ezt egyáltalán nem hibáztatom. A mérkőzéseken nyújtott minőség kérdése ez. A Premier League-ben nem számít, hogy az 5., a 10. vagy a 18. helyezett ellen játszol. A meghatározó pillanatokban minőségi döntéseket kell hozni. Egy kicsit hiányzott belőlünk a könyörtelenség és a kíméletlen befejezése a helyzeteknek. Egyértelműen."

 

Meghosszabbított veretlen idegenbeli sorozat

"Jelen pillanatban ez a rekord nem jelent semmit. Hihetetlenül szükségünk van a három pontok megszerzésére. Előrébb akarunk lépni a tabellán, ezt pedig nem lehet megtenni idegenben szerzett egy pontokkal. Természetesen ez ma egy csalódást keltő eredmény. De azt ismét elmondom, hogy helyenként nagyon jó volt a játékunk és voltak remek teljesítmények. Vannak pozitívumok, de összességében csalódottak vagyunk, hogy csak egy pontot szereztünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!