Megvan a Leicester elleni FA-kupa mérkőzés pontos időpontja

Kihirdették az FA-kupa negyeddöntőinek pontos időpontját.


Ole Gunnar Solskjaer csapata 2021. március 21-én 18:00-kor fog pályára lépni a Leicester elleni idegenbeli FA-kupa találkozón a King Power Stadionban. A Vörös Ördögök a Watford, a Liverpool és a West Ham legyőzésével jutottak a legjobb 8 csapat közé és továbbjutás esetén zsinórban a második évben juthatnának be a kupasorozat elődöntőjébe.

 

A két csapat a bajnokságban is kiélezett harcot vív, hiszen jelenleg azonos pontszámmal a tabella 2. és 3. helyét birtokolják, továbbá mindkét csapat még 3 fronton van versenyben kupákért.

 

A két csapat legutóbbi találkozója a Boxing Day-en volt, ahol 2-2 lett a találkozó végeredménye a bajnokságban. Ha hosszabb távon megnézzük a United Leicester elleni statisztikáját, akkor viszont bizakodásra adhat okot, hogy a Vörös Ördögök meglehetősen jó mutatóval bírnak a Rókák ellen. Legutóbbi 13 találkozójukból 9-szer került ki győztesen a United.

 

Az FA-kupában a két klub csupán kétszer találkozott korábban, a United pedig mindkét találkozót megnyerte. 1976-ban Valentin napon Lou Macari és Garry Daly találataival 2-1-re nyertek a Vörös Ördögök, illetve 1963-ban az FA-kupa döntőjében csaptak össze, amely találkozót Matt Busby csapata megnyert 3-1-re Dennis Law és David Herd (2) találataival. Ez volt a müncheni katasztrófát követő első trófeája a klubnak.

 

Az 1963-as FA-kupa győzelem

 

Az FA-kupa negyeddöntő találkozói:

 

2021.03.20. (szombat):

Bournemouth - Southampton 13:15

Everton - Manchester City 18:30

 

2021.03.21. (vasárnap):

Chelsea - Sheffield United 14:30

Leicester - Manchester United 18:00


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!