Neville: Lindelöf sokat fejlődhetne a Liverpoolban

Gary Neville szerint a Manchester United védője, Victor Lindelöf sokat fejlődhetne a Liverpool FC csapatában Virgil van Dijk oldalán.


A svéd nemzetiségű játékos sok kritikát kapott, miután Mbaye Diagne róla szerezte meg a vezető gólt a West Bromwich Albion csapatának a vasárnap délutáni Premier League találkozó elején.

 

A 26 éves védő gyakran vált bűnbakká a Manchester United ingadozó védelmi megingásai miatt, amik az elmúlt mérkőzések alkalmával kísérték a csapatot, azok után, hogy a Benfica csapatában lenyűgöző teljesítményt mutatott.

 

A Vörös Ördögök védője sokat küzd a klubrekordért érkező védő Harry Maguire mellett, mióta az angol válogatott védő a Leicester City-ből a Unitedbe igazolt.

 

 

Lindelöf lépett pályára leggyakrabban Harry Maguire mellett a védelem tengelyében a szezon nagy részében, Eric Bailly, Axel Tuanzebe és Phil Jones hármast maga mögé utasítva.

 

A Manchester United korábbi védője, Neville úgy hiszi, hogy Lindelöf a Maguire miatt kikényszerített taktika áldozata, sokkal jobban menne neki a játék egy olyan mozgékony védőtárs mellett, mint Van Dijk.

 

"Victor Lindelöf problémája Harry Maguire, és Harry Maguire problémája Victor Lindelöf" - nyilatkozott Neville a Sky Sportnak.

 

"Szerintem, ha betennéd őt Lindelöf mellé a Liverpool csapatába, fantasztikus játékos lehetne, azt hiszem nagyon jó játékos."

 

"Jól megérti és olvassa a játékot, ha Rio Ferdinand mellett játszott volna vagy Virgil van Dijk oldalán játszana, azt hiszem jó párost alkotnának."

 

"Az a gond, hogy olyan játékos mellett játszik, aki nem elég mobilis. Ez a probléma, hogy azért kell Maguire mellett játszania, mert ő 80 millió fontért érkezett a klubhoz."

 

"Úgy hiszem, hogy Lindelöf nagyon remek játékos, és ha a Liverpool egy kiváló védő párost akar magának, szerintem ő jó munkát végezne a Liverpoolban Virgil van Dijk oldalán."

 

"A probléma, hogy nem végez megfelelően jó munkát Maguire mellett, mert így a teljesítményük romlik, pedig jobban kellene uralniuk a pályát."

 

Lindelöf 30 millió fontért érkezett a Manchester Unitedhez a portugál Benfica csapatából a 2017 nyári átigazolási időszakban.

 

A svéd védő háromszor volt eredményes 143 mérkőzésen az elmúlt három és fél szezon alatt a Premier League-ben.

 

Lindelöf mióta a Benficából a Manchester Unitedbe igazolt, nem nyert semmit. A Manchester United a Real Sociedaddal találkozik az Európa-ligában a legjobb 16 közé jutásért folyó harc első etapjában, csütörtök este.


thesportreview.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!