Ole: Minden mérkőzésen alkalmazkodnunk kell

Ole Gunnar Solskjaer szerint a Manchester United csapatának minden egyes játékosának meg kell tanulnia alkalmazkodni az ellenfél játékához.


A Vörös Ördögök remekül alkalmazkodtak a 4-0-ra megnyert csütörtöki Európa-liga találkozón az ellenfél védekező felállásához. Viszont a West Ham és a West Brom elleni találkozók alkalmával ez kevésbé sikerült, ami miatt a menedzser úgy érzi, hogy ezen a területen fejlődnie kell csapatának.

 

"Tudod minden egyes találkozóban ott a lehetőség, de ott vannak a nehézségek is" - mondta pénteki sajtótájékoztatón a norvég menedzser. "Az ellenfelek játékstílustól függően adnak neked teret, ami fix, hiszen a pálya mérete is adott. Minden csapatban 11 játékos van, néhányan több teret adnak, néhányan mélyebben, mások pedig fentebb védekeznek és próbálnak minél távolabb tartani a kapujuktól."

 

 

Ole reméli, hogy csapata a csütörtöki találkozóhoz hasonlóan jól fogja tudni kihasználni a lehetőségeit a Szarkák ellen is az Old Traffordon. A Vörös Ördögöknek hasonló taktikai felállásra kell számítaniuk a Newcastle ellen, mint a West Brom és West Ham ellen. Ole úgy érzi, hogy játékosainak javítaniuk kell a döntéshozatalaikon, ha az ilyen mérkőzéseken is meg akarják szerezni a három bajnoki pontot.

 

"Meg kell tanulnunk, hogy minden egyes meccsen alkalmazkodnunk kell és tanulnunk kell minden egyes alkalommal. A West Brom a legutóbbi találkozónkon elég mélyen védekezett, mi pedig nem voltunk elég jók ahhoz, hogy megbontsuk őket. Csütörtökön is felkészültünk az ellenfélből és most helyesen is játszottuk a játékunkat. Fontos a minőség, hogy milyen passzokat, vagy keresztezéseket csinálsz a támadóharmadban. Ez az egész arról szól, hogy folyamatosan jobbak és jobbak legyünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!