Kit tart Bailly a legjobbnak?

Eric Bailly, a Manchester United játékosa arról beszélt, hogy mennyire elismerésre méltó Sergio Ramos teljesítménye.


Az elefántcsontparti válogatott védő a spanyol szakember, Guillem Balague YouTube csatornáján adott interjújában elmondta, hogy mindig is lenyűgözte a hamarosan 35 éves belső védő teljesítménye és hozzáállása. Ramos térdműtét miatt jelenleg csak a pálya mellől figyelhette csapata 1-0-s hétközi sikerét az Atalanta ellen a Bajnokok Ligájában, ám keményen dolgozik azon, hogy visszatérhessen és 5. alkalommal is a magasba emelhesse a sorozat győztesének járó trófeát.

 

"Mindig is inspirált a játéka" - mondta Bailly. "Régóta csodálom őt, hogy mi mindent elért a karrierje során és, hogy még mindig a legmagasabb szinten képes játszani. Számomra ő a futballtörténelem egyik legjobb játékosa. Tudom, hogy mindenkinek más a véleménye róla, de számomra ő az egyik legtökéletesebb példakép."

 

Amikor megkérdezték tőle, hogy Lionel Messi, vagy Cristiano Ronaldo a világ legjobb játékosa, akkor felnevetett. "Ha engem kérdezel, hogy Messi vagy Ronaldo, akkor azt felelném, hogy Ramos."

 

 

Bailly beszélt arról is, hogy milyen tanácsokat szokott adni Solskjaer, illetve azt is elmondta, hogy minden vereséget követően részletesen kielemzi saját játékát.

 

"Mindig a maximális teljesítményt próbálom nyújtani" - mondta. "Ole azt szokta nekem mondani, hogy Eric, te egy agresszív játékos vagy és ezt a támadók nem szeretik. Ő csatár volt, így biztos vagyok benne, hogy tudja miről beszél. Sok fontos és hasznos tanácsot tud adni a középhátvédeknek."

 

"Segít abban is, hogy miként tudjuk minél hatékonyabban segíteni a támadásokat, hogy miként helyezkedjünk és mi nagyon figyelünk rá. Minden tapasztalatát megosztja velünk, hogy a lehető legjobbak legyünk."

 

"Nem könnyű túltenni magam egy-egy vereségen. Különösen, ha az igazságtalan is. Persze, bármikor előfordulhat, hogy veszítesz, mert kapsz 1-2 gólt, viszont sok góllal kikapni rettenetes érzés. Olyankor nagyon szenvedek. Nem jó érzés. Ilyenkor mindig miután hazaérek lezuhanyozom és elvonulok kicsit. Megnézem a mérkőzést, elemzem mit lehetett volna másképp csinálni. Megkeresem a hibák megoldását és átgondolom azt is, hogy mi vezetett a hibákhoz. Ez teszi lehetővé, hogy jobbá váljak."

 

"Számomra a legidegesítőbb az, ha pályán vagyok és miattam kapunk gólt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!