Solskjaer reakciója a Milan elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer úgy érezte, hogy a Manchester United csütörtökön este nem tudta az utóbbi időben produkált szintet hozni az AC Milan elleni 1-1-es döntetlenre végződött Európa-liga mérkőzésen.


Amad hatása

"Kreatív és nagy szabadsággal játszik. Egyébként nagyszerű passz volt Bruno [Fernandes] részéről, ez az, amiből gólt lehet szerezni. Amad, aki már korábban is volt, hogy pályára léphetett, remek gólt szerzett. Még rengeteget kell tanulnia és idővel csak egyre jobb lesz."

 

Túl lassúak voltunk a labdával

"Túl lassúak voltunk, amikor birtokoltuk a labdát. Még ha ugyanannyit is birtokoltuk a labdát, mint ők, akkor sem használtuk elég jól és elég gyorsan. Nagyon lassan kezdtünk, ez pedig csalódást keltő volt."

 

Henderson reakciója

"Nos, ez egy fejes volt 5 és fél méterről. Ő képes onnan kivédeni; én már láttam onnan védeni. De mi elveszítettük az alakzatunkat, egy-két méterrel mélyebbre húzódtunk vissza és blokkolták a kilépési lehetőségünket. Kjaer nagyszerűen helyezkedett, erős és az emberét blokkolták, ezért tisztán fejelhetett. A hozzá közel álló emberünkkel támadnunk kellett volna a labdát. Ez csalódást keltő, de előfordul. Én tagja voltam egy olyan csapatnak, amely egy pontrúgásból a hosszabbításban általam szerzett gólt egy európai kupamérkőzésen!"

 

 

A lehetőség kopogtat az ajtón

"Biztos vagyok benne, hogy azok a játékosok, akik lehetőséget kapnak a bizonyításra, élnek is vele. Amad is élni tudott a lehetőségével, amikor beállt. Reméljük, hogy Anthony állapota nem túl rossz és talán abban is reménykedhetünk, hogy Marcus [Rashford] is visszatérhet. A hétvégére még nem mondhatjuk biztosra, majd meglátjuk, de az idegenbeli visszavágóra mindenképpen. Remélhetőleg lesznek visszatérő játékosaink, nekik is lesznek, szóval két jó csapat mérkőzése lesz majd. Szóval Marcus remélhetőleg készen fog állni a következő hétre és csütörtökön játszani fog, a mostani hétvégére nem mernék mérget venni. [Edinson] Cavani is talán a Milan elleni idegenbeli meccsre fog rendbe jönni. Papíron mindenképpen egy erősebb csapatot kell tudnunk majd kiállítani."

 

Csalódást keltő derbi utózönge

"Néha nehéz egy olyan mérkőzés [City elleni] után játszani, mint amilyen nekünk volt, de ezeket a dolgokat meg kell tanulnunk magunkról és minden egyes héten jó csapatok ellen kell jó teljesítményt nyújtanunk, mivel ezek igazán jó együttesek."

 

Maguire kihagyott ziccere

"Az igazat megvallva egy hatalmas helyzet volt! Szerintem a kapus is hozzá ért kézzel, ez pedig megváltoztatta a labda irányát. Erre kellett gyorsan reagálni, amely után a kapufa belsejéről kifelé pattant a labda. Nagy pillanat volt. Dannek [James] is volt egy nagy pillanata a második félidőben, de a lövés helyett becsúszva kellett volna megpróbálnia gólt szerezni. Mi itt vagyunk, tudjuk hova tartunk és úgy kell majd idegenben pályára lépnünk, hogy gólt kell szereznünk. Ezt már számtalanszor meg tudtuk tenni az európai kupaporondon."

 

Önbizalom és hit

"Az idegenbeli formánk nagyon jó az utóbbi időszakban és megfelelő mennyiségű helyzetet vagyunk képesek kidolgozni. Gólokat szerzünk idegenben és megvan a karakterünk és a személyiségünk ahhoz, hogy talpra álljunk. Izgalmas és hatékony a játékunk az otthonunktól távol, ez különösen igaz volt az előző körben a Real Sociedad ellen. Az egy követendő példa arra, hogy miként akarunk játszani az ilyen mérkőzéseken. Azonban először a West Hamre koncentrálunk és csak utána a Milanra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!