Csapathírek az AC Milan meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elmondta, mi alapján jelölte ki 21 fős utazó keretét az AC Milan elleni Európa-liga visszavágóra.


A norvég mester elárulta, hogy továbbra is vannak kérdőjelek függetlenül attól, hogy Donny van de Beek, Edinson Cavani, valamint Paul Pogba is elutazhattak Olaszországba.

 

Eric Bailly-nál ki kell vizsgálni egy kisebb sérülést, Juan Mata és Phil Jones pedig továbbra sem elérhetőek.

 

"Van pár játékosom, akiknek az állapotát fel kell mérnünk mielőtt eldöntjük, hogy bevethetőek-e, vagy sem" - mondta Ole. "Anthony biztos, hogy hiányozni fog. A többieket pedig még a mai és holnapi napon meglátjuk. Vannak, akik elutazhatnak velünk Olaszországba, de mérlegelnünk kell, hogy mennyire bevethetőek."

 

"Mint mondtam felmérjük az állapotukat. Részt vettek edzésen, de a végleges döntés holnap születik meg, meglátjuk, hogy mi lesz a reakciójuk az edzésen kapott terhelésre. Tegnap és mai is edzettek. Remélhetőleg minden rendben lesz."

 

 

Amikor a héten felröppent sajtóértesülésekről kérdezték Donny van de Beek jövőjét illetően, Ole így reagált: "Mindig spekulálnak."

 

"Donny nagyon keményen dolgozik azért, hogy újra bevethető legyen a szezon utolsó szakaszára. Ez a mi célunk is."

 

"Shola az U23-as csapattal tart a pénteki, Tottenham elleni találkozójukra. Úgy éreztük, hogy ez számára hasznosabb, mint ha velünk utazik most. Ericet pedig megvizsgálják. Azt pedig, hogy holnap milyen csapattal tudunk kiállni az AC Milan ellen, azt majd holnap meglátjuk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!