Rashford ismét megsérült?

A Manchester United újabb csapást szenvedett a támadóalakulatban a csütörtöki AC Milan elleni 1-0-ra megnyert találkozón, mert Marcus Rashfordot a szünetben le kellett cserélni sérülés miatt.


Bár a pályára lépő Paul Pogba mindössze 2 perc alatt gólt szerzett a San Siroban, mégis érthető, hogy aggodalommal figyelik Rashford állapotát, aki ismét megsérült és a félidőben le kellett cserélni, játéka pedig kérdéses a vasárnapi, Leicester elleni FA-kupa negyeddöntőben.

 

A mérkőzés utáni interjújában a klubmédia kérdésére, hogy Rashford megsérült-e, Ole Gunnar Solskjaer a következőt felelte.

 

"Marcus jelezte, hogy azt érzi valami nincs rendben. Nem aratunk kockáztatni, de azt hiszem, hogy rendben lesz."

 

Később a Zoomon keresztül készült mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján a norvég menedzser hozzátette: "Marcus kis fájdalmat érzett, nem kockáztathattunk vele. Reméljük nincs komoly baja."

 

Eközben Pogba ismét pályára léphetett hosszabb távollét után. A francia combizom probléma miatt hiányzott a február eleji Everton elleni 3-3-as találkozó óta és alig várta, hogy ismét játszhasson. A visszatérés kifejezetten jól sikerült, hiszen beállását követően két percre gólt szerzett.

 

"Paulnak természetesen vissza kellett térnie és láthattuk milyen pluszt ad nekünk, amikor pályán van" - mondta Solskjaer. "Technikailag ő az egyik legjobb focista, ezt a remek lövése is bizonyítja. Nagyon örülök, hogy Paul most visszatért és az elmúlt időszakban a fiúk szépen teljesítettek nélküle is."

 

 

"Keményen dolgoztunk, három naponta játszottunk, most viszont visszatért David és Donny is" - utalt Ole az Olaszországban végig padon ülő kapusára és középpályására. A támadók problémáival kapcsolatban Solskjaer pozitív hírekkel tudott szolgálni, mert előre láthatólag hamarosan visszatérhetnek a hiányzó csatárok.

 

Anthony Martial egy héttel ezelőtt még pályára lépett az olaszok elleni hazai találkozón, ám a második játékrészre már nem jött ki. Edinson Cavani pedig úgy volt, hogy már a visszavágón visszatérhet, ám ez mégsem jött össze.

 

"Reményeink szerint Anthony és Edinson is hamarosan visszatér, így azt kell mondjam, hogy elég jól áll a helyzet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!