Solskjaer: Frizurája miatt nem igazoltam le egy játékost

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elmondta, hogy egyszer azért nem szerződtetett le egy játékost, mert az "mohikán" frizurát vágatott magának.


Solskjaer elárulta, hogy a norvég Molde csapatánál eltöltött időszak alatt egyik alkalommal ő maga is elutazott az egyik játékosmegfigyelővel megnézni az egyik kiszemelt játékost, ám annak frizurája visszariasztotta a menedzsert.

 

"Egyszer elmentem személyesen megnézni egy játékost, ám amikor az kijött az öltözőből a pályára megláttam, hogy mohikán frizurája volt. Abban a pillanatban indultam is vissza Norvégiába. Csak annyit mondtam a megfigyelőmnek, hogy menjünk haza, nem érdekel, így ez egy nagyon rövid út volt."

 

 

Mohikán frizurával Paul Pogba, Arturo Vidal, Marek Hamsik, sőt, Ole volt Unitedes csapattársa David Beckham is megjelent pályafutása alatt.

 

Solskjaer csapata a válogatott szünetet követően hétvégén visszatér az Old Traffordra a Premier League soron következő találkozójára, melyen a Brighton csapatát fogadják a Vörös Ördögök. Kilenc találkozó van még hátra, a norvég menedzser csapata pedig a 2. helyen áll jelenleg. Ha a hátralévő találkozókon Ole csapata tudja tartani a pozícióját, akkor zsinórban a második évben lehet ott a United a legjobb 3-ban, ami Sir Alex Ferguson visszavonulása óta nem történt meg.

 

A United ebben a szezonban még versenyben van az Európa-ligában is és jövőhéten a Granadával találkoznak a negyeddöntő első mérkőzésén. Az ESPN forrásai szerint a United vezetősége továbbra is elkötelezett a norvég menedzser irányába és attól függetlenül készek a hosszabbításra, hogy nyer-e idén valamit a csapat, vagy sem.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!