Csapathírek a Brighton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata állapotáról a Brighton elleni hazai Premier League találkozó előtt.


A Vörös Ördögök a válogatott szünetet követően vasárnap este 20:30-kor lépnek pályára az Old Traffordon, az ellenfél pedig a szezonban drámai mérkőzésen 3-2-re legyőzött Sirályok lesznek.

 

Mivel számos játékos szerepelt a válogatottakban, Ole-nak fel kell mérnie a lehetőségeket és ez alapján kijelölnie a hétvégi csapatát. A jó hír az, hogy Marcus Rashford edzett és valószínűleg bevethető lesz a Brighton ellen annak ellenére, hogy bokasérülés miatt kénytelen volt idő előtt visszatérni Manchesterbe.

 

Mason Greenwood is arra törekszik, hogy minél fittebb legyen, bár ő az U21-es válogatottat erősítette Európa-bajnoki találkozókon. Anthony Martial viszont térdsérülést szenvedett a francia válogatottban, valamint kétséges Victor Lindelöf játéka is, aki kihagyta Svédország utolsó válogatott mérkőzését.

 

"Marcusnak és Masonnek holnap még át kell esniük egy orvosi ellenőrzésen" - magyarázta a menedzser. "Mindketten edzettek ma reggel és remélhetőleg minden rendben velük. Ha holnap is rendben lesznek, akkor számítok rájuk vasárnap."

 

 

"Anthony és Victor nem edzettek ma reggel velünk, még várjuk a végleges visszajelzést az orvosi stábtól, hogy milyen állapotban vannak."

 

Kapusposzton kedvezőbb a helyzet, hiszen Dean Henderson és David de Gea is bevethető. Ezzel kapcsolatban az alábbiakat mondta Ole: "Remek dolog, hogy két nagyszerű kapusom is van és mindkettő elérhető. Terveink szerint 9 bajnoki és 5 EL meccs vár még ránk a szezonban, úgyhogy szükség is lesz mindkettejükre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 30. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!