Maguire beérte Pallistert

Harry Maguire beérte Gary Pallister rekordját a Premier League-ben.


A csapatkapitány, Harry Maguire a United legutóbb 71 Premier League találkozóján végig pályán volt, egyetlen percet sem hiányozva. Az angol válogatott védő ezen teljesítménye rendkívül figyelemre méltó, hiszen teljesítményén nem mutatkoznak a fáradtság jelei.

 

 

Ez a teljesítmény egyben azt is jelenti, hogy a Vörös Ördögök védője utolérte Gary Pallister rekordját, amit az egykori játékos még 1993 novembere és 1995 májusa között állított be és csak az 1995/96-os szezon kezdetén ért véget. Az ezt megelőző szezonokban kirobbanthatatlan játékos rekordját végül egy Aston Villa elleni szezonnyitó mérkőzés szakította meg, ahol az 59. percben Garynek át kellett adnia helyét John O'Kane-nek, mert a Villa 3-0-ra vezetett, a végeredmény pedig végül Beckham góljával 3-1 lett.

 

Ennek fényében pedig Maguire új rekordot állíthat be vasárnap, ha pályára lép a Liverpool elleni bajnokin. Előtte azonban még a Vörös Ördögöknek lesz egy nagyon fontos meccse az AS Roma ellen az Európa-liga elődöntőben, az Old Traffordon.

 

Maguire végig a pályán volt az Elland Roadon, a Leeds elleni találkozón és a második játékrészben be is sárgult. A kapitánynak ez volt a 10. sárgája a szezonban, azonban szerencsére nem ér eltiltást, mivel a 32. fordulóig számolják őket, majd tiszta lappal indul mindenki. Ha a Burnley ellen kapott volna sárga lapos figyelmeztetést, akkor viszont ki kellett volna hagynia a Leeds elleni találkozót.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!