Ole: Bízunk a játékunkban

Bár az Elland Roadról csupán 1 ponttal távozott Ole Gunnar Solskjaer csapata, a norvég menedzser mégis magabiztos csapata teljesítményével kapcsolatban és úgy látja, hogy a jövőben jönni fognak a várva várt eredmények is.


Ole rendkívül nagyra értékeli a Leeds teljesítményét és úgy gondolja, hogy a nagy rivális képes gondot jelenteni az ellenfelek számára, gondoljunk csak a Manchester City vagy a Liverpool elleni meccsükre.

 

A vasárnapi találkozón azonban a United képes volt irányítani a játékot, amit Marcelo Bielsa a mérkőzést követő sajtótájékoztatóján is elismert. A United által mutatott játék képe pedig arra enged következtetni, hogy Solskjaer munkája a csapattal jó irányba halad és ez a későbbiekben jól kamatozhat a Vörös Ördögök számára.

 

Noha Ole elismeri, hogy a nyári átigazolási időszakban további erősítésre lesz szükség, mivel a következő szezonban már komoly várományosai akarnak lenni a bajnoki címnek. Emellett fontos arról is szót ejteni, hogy a csapat csütörtökön már az Európa-liga döntőbejutásért küzdhet az AS Roma ellen.

 

"Apró lépésekben haladtunk a játékunk felépítésében" - ismerte el a menedzser. "Az edzésmódunk, az erőnlét kialakítása, az edzők munkája mind mind szépen aprólékosan felépített és alaposan megtervezett réteget képeznek."

 

"Most nagyon magabiztosnak érzem magam, jöjjön bármilyen találkozó. Én bízom a csapatom képességeiben. Nagyon fontos számunkra, hogy tisztában legyünk azzal, hogy bárki is az ellenfél, megvan a saját módszerünk a taktikájuk kezelésére."

 

 

"Természetesen megvannak az apró kis trükkjeink, amiket hozzá tudunk adni a játékunkhoz, amivel tovább tudunk erősödni. Keményen edzünk továbbra is. A vasárnapi meccset megnézve azt kell mondjam, hogy kevés csapat tud úgy a Leeds ellen dominálni az Elland Roadon, mint ahogy mi tettük a második játékrészben. Fittek vagyunk, erősek és kiváló intenzitással tudunk játszani, aminek kis híján meg is lett a várt eredménye."

 

Az európai szereplés mellett a United még arra is törekszik, hogy az idényt veretlenül fejezze be idegenben. Ehhez már csak az Aston Villa ellen nem szabad vereséget szenvedni, valamint az utolsó fordulóban a Wolves ellen kell minimum döntetlent játszani.

 

"Nagyon jó idegenbeli eredmény" - mondta a norvég. "Nem számít, hogy nincsenek szurkolók a stadionokban. Azt gondolom, hogy 24 idegenbeli mérkőzésen vereség nélkül távozni azt jelzi, hogy a játékosok kiválóan felkészültek és az edzői stáb is remek munkát végez. És fontos, hogy minden a tervek szerint alakul."

 

"Bízom benne, hogy úgy is fog folytatódni, ahogy elkezdtük, hiszen még nagy meccsek várnak ránk és szeretnénk még jó néhány pontot megszerezni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!