Bruno vezetői ambíciói

Bruno Fernandes elárulta, hogy miután szögre akasztja a stoplist, örömmel lépne az edzői pályára és a későbbiekben szívesen lenne akár a Manchester United menedzsere is.


A portugál válogatott játékos nagyszerűen lát a pályán és gyaníthatóan remek menedzser lehet majd belőle, ha visszavonul, ami a jelenleg 26 éves játékos esetében remélhetőleg még sok év múlva következik csak be. A szurkolóknak viszont lehetősége volt most közvetlenül tőle kérdezni és felmerült az is, hogy milyen tervei vannak, ha egyszer befejezi az aktív pályafutását.

 

Amikor a tanzániai Lebby megkérdezte, hogy később milyen tervei vannak, melyik csapatot irányítaná szívesen, akkor a United középpályása kifejezetten őszinte választ adott.

 

"Nos Lebby, azt hiszem a múltban nem gondolkoztam még erről sokat, de a jövőben biztosan fogok. Most látom csak igazán, hogy milyen gyorsan telik az idő és még nem tisztult le bennem, hogy mi lesz majd, ha egyszer visszavonulok."

 

"Jelenleg nagyon élvezem a focit és őszintén szólva szeretnék majd edző lenni. Nem tudnám biztosan megmondani, hogy melyik csapatot irányíthatnám, de ha választhatok, akkor a legnagyobb csapatot szeretném, a Manchester Unitedet. Akkor biztos boldog leszek. Most erről még nem beszélnék részletesebben, mert nem szeretnék senkit sem nyomás alá helyezni és még nincs is itt az ideje ennek."

 

 

"Ahogy mondtam, a jövőben szeretnék edző lenni, mert a futball iránti érzelmeim mélyek és úgy hiszem, hogy szeretnék a visszavonulás után is a focival foglalkozni. Erről szól az életem. Tehát azt gondolom, hogy a jövőben is ezzel fogok foglalkozni."

 

A portugál maestro-t megkérdezték arról is, hogy véleménye szerint a következő szezonban lehet-e a bajnoki címnek várományosa a Manchester United.

 

"Őszintén megmondom, hogy úgy gondolom, hogy a csapat sokat fejlődött azóta, hogy megérkeztem. Érzem a fejlődést és sokat számít Ole jelenléte is ebben. Mindent elkövet, hogy a csapat egyre jobb legyen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!