Csapathírek a Roma meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaernak nélkülöznie kell majd felnőtt csapata keretének egy újabb tagját, egy másik visszatérésének haladása kapcsán pedig friss információkkal szolgált az AS Roma elleni Európa-liga elődöntő visszavágó előtt.


A keret Manchesterből történő elutazása előtt a klubmédiának nyilatkozva Solskjaer elárulta, Daniel James kihagyni kényszerül majd a Stadio Olimpicobeli összecsapást.

 

Így a walesi szélsőnek nem lesz lehetősége növelni olasz földön szerzett góljainak számát - februárban, a csapat Európa-liga szereplésének kezdetén a Real Sociedad 4-0-s legyőzése alkalmával tudott eredményes lenni a koronavírus világjárvány miatti korlátozások okán semleges pályán, a torinói Allianz Stadiumban rendezett mérkőzésen.

 

"Nincsenek sérültjeink a hétvégéről" - kezdte Solskjaer, utalva a Liverpool elleni elhalasztott mérkőzésre.

 

"Azt követően jól sikerültek az edzéseink. Dan James azonban nem fog rendelkezésünkre állni. Még egy kis ideig harcképtelen lesz."

 

 

Eközben pozitív hírrel is tudott szolgálni a norvég szakember Anthony Martial állapotát illetően, akit az Aon Training Complexben fotósok már munka közben is lencsevégre tudtak kapni.

 

Attól lehetett előzetesen tartani, hogy a francia válogatott támadó a szezon hátralévő részét kihagyni kényszerül majd egy március végi, francia válogatottban elszenvedett térdsérülés miatt, de Ole megerősítette, hogy a 25 éves játékos keményen dolgozik rehabilitációján annak érdekében, hogy a hónap végére újra játékra alkalmas állapotba kerülhessen.

 

"Anthony jól néz ki. Még csak most kezdte el a kinti futóedzéseket, ami természetesen csak az első lépés a rehabilitációban" - tette hozzá.

 

"A munka nagy részét már elvégezte az edzőteremben, most pedig nagyszerű látni, hogy már a szabad levegőn készülhet és remélhetőleg a szezon vége előtt majd a pályán is viszontláthatjuk. Támogatja a csapatot, részt akar venni a döntőben és most azon dolgozik, hogy már azt megelőzően is rendelkezésre álljon."

 

 

A keret további részét illetően Ole elmondta, nem volt számukra ideális, hogy vasárnap végül nem rendezték meg bajnoki mérkőzésüket, de kijelentette, hogy játékosai már teljesen a Roma elleni feladatuk elvégzésére koncentrálnak.

 

"Napokat töltöttünk azzal, hogy felkészüljünk a Liverpool elleni meccsre, készen álltunk rá és a szezon bizonyos pontján majd újra meg kell ezt tennünk. De sajnos a mérkőzést végül nem rendezték meg. A játékosok nagyon szerettek volna játszani és úgy éreztük, hogy erre készen is állnak."

 

"Most azonban már minden figyelmünk erre [Roma] a meccsre összpontosul, ahol nagyon jó alapokat biztosítottunk magunknak ahhoz az első mérkőzésen, hogy továbbjussunk. De mi a visszavágónak is úgy fogunk nekivágni, hogy meg akarjuk nyerni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!