Csapathírek a Villa meccs előtt

Három fontos bajnoki találkozó vár 5 napon belül a Vörös Ördögökre, minden játékosoknak szüksége lesz a legjobb teljesítményére.


Ole Gunnar Solskjaer nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy csapata 5 nap alatt 3 meccset fog játszani a szezon hajrájában. A menetelést az Aston Villa ellen kezdik meg a Vörös Ördögök idegenben, majd hazai pályán fogadják a Leicester, majd a Liverpool csapatát. A találkozókat látva nehéz elképzelni, hogy lesz olyan játékos, aki minden mérkőzésen az összes percet a pályán tölti.

 

Ez akár azt is jelentheti, hogy Maguire játékrekordja is veszélyben lehet, bár azt még nem tudni, hogy a norvég menedzser miként oldja meg a rotálást.

 

 

"Harry azóta pályán van a bajnokságban, mióta ide igazolt és nem hiszem, hogy ez a következő napokban is lehetséges lesz. Ez egy olyan statisztika, amire nagyon büszke lehet, de jelenleg nem látom, hogy ebben a tekintetben hogy fog tovább nőni a játékperceinek száma."

 

A vasárnapi, Villa elleni meccset tekintve visszatérők lehetnek a kezdőcsapatban Dean Henderson, Victor Lindelöf és Scott McTominay is, miután egy kicsit pihenhettek a Róma elleni találkozón. Mellettük Luke Shaw és Aaron Wan-Bissaka is megkapta pihenőjét a második félidőben, amiben már kicsit benne lehetett a birminghamiek elleni összecsapásra való felkészülés.

 

Ami biztosan tudható, hogy Phil Jones és Anthony Martial kihagyják a vasárnapi mérkőzést, igaz előbbi játékos jól halad a térdsérülésből való felépülésével. Vannak kételyek viszont Daniel James kapcsán, aki kihagyta a Róma elleni visszavágót.

 

"Szépen, meccsenként kell haladnunk lépésről-lépésre. A lapjárásunk most nem túl jó, mert a Premier League intenzitása nagyon magas. Ezért is olyan jó. Erről most alaposan meg is fogunk bizonyosodni, de a játékosok készen állnak, én is készen állok és az edzői stáb is felkészült. Szembeszállunk a kihívással és legyőzzük."

 

"Nem fogjuk sajnáltatni magunkat. Nem ilyenek vagyunk. De el kellett mondanom, hogy mennyire elégedetlen vagyok és nem akarom kockáztatni a játékosaim testi épségét. Vigyáznom kell rájuk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!