Ole már a nyári átigazolásokra figyel

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a nyáron szeretné megerősíteni játékoskeretét, hogy fel tudják venni a versenyt a frissen bajnokká avanzsált Manchester City-vel.


A Vörös Ördögök Old Traffordon elszenvedett tegnapi, 2-1-es Leicester City elleni veresége értelmében már matematikai esélyük sincs a városi rivális beérésére, így Pep Guardiola legénysége lett a 2020/21-es szezon aranyérmese.

 

Solskjaer gondolatai már az átigazolási időszak ügyletei körül járnak, annak érdekében, hogy augusztusban még nagyobb eséllyel vegyék fel a harcot a 2021/22-es idény bajnoki címének megnyeréséért.

 

Mindazonáltal a menedzser örül, hogy a United eddig, azaz két héttel a szezon vége előttig el tudta odázni a bajnokavatást.

 

"Tudjuk, hogy ha fel akarjuk venni velük a versenyt, akkor természetesen meg kell erősítenünk a keretünket" - kezdte a norvég szakember a BT Sportnak.

 

"Gratulálok nekik, fantasztikus szezonjuk volt. Én nagyon elégedett vagyok az én fiaimmal, mert egy olyan Man City-vel szemben húzták a bajnokavatást a szezon utolsó 10 napjáig, amelyet Európa legjobbjaként tartanak számon. Szóval jól teljesítettünk."

 

"De mi szeretnénk megtenni a következő lépést és lehet, hogy ehhez szükségünk lesz néhány további játékosra a keretünk megerősítéséhez."

 

 

Solskjaer elfogadja, hogy a Kékek levadászása nem ígérkezik könnyű feladatnak, ő azonban áll elébe a kihívásnak.

 

"Igen, ez egy hosszú folyamat" - tette hozzá.

 

"Tudjuk, hogy mit akarunk tenni. Szerintem mindenki tudja, mi pedig gratulálunk a Manchester City-nek a bajnokság megnyeréséért. Ez az, ahol tartani akarunk."

 

"Még nem tartunk ott, ahova ők felhelyezték a lécet, de csak rajtunk múlik, hogy képesek leszünk-e megugrani."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!