Bruno: A legenda, akivel szeretnék beszélgetni

Bruno Fernandes a legutóbbi kérdezz-felelek szurkolói beszélgetés alkalmával elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy nem dolgozhatott együtt a Manchester United csapatánál Sir Alex Fergusonnal.


A portugál középpályás 2020 januárjában érkezett az Old Traffordra és jelenlétének pozitív hatása megkérdőjelezhetetlen a csapat játékában, azonban véleménye szerint a legjobb játékosok játékában is vannak olyan részletek, amelyeken szeretnének javítani és ezért mindig fogékonyak az útmutatásra.

 

Fernandes sem gondolja magát ez alól kivételnek és elmondása szerint a United legsikeresebb menedzserétől, Sir Alex Fergusontól kérne tanácsot.

 

A szurkolókkal folytatott beszélgetés során feltették a kérdést is Brunonak, hogy volt-e lehetősége beszélgetni a Manchester United legendás menedzserével.

 

"Igazából legnagyobb bánatomra eddig még nem. Már találkoztam vele, de még soha nem volt alkalmam úgy elbeszélgetni vele, ahogy azt szeretném. Azt hiszem, hogy bárki, aki a múltban látta a Manchester Unitedet, az tudja, hogy ki az a Sir Alex Ferguson. Én úgy nőttem fel, hogy folyamatosan figyeltem őket, láttam a sikereket és a fejlődést."

 

 

"Szeretnék beszélgetni vele és megtudni, hogy az ő szemszögéből nézve mit gondol rólam, miben kell javulnom, hogy jobb legyek."

 

Szintén a portugál játékmester játékával kapcsolatos kérdés volt, hogy van-e olyan csapattársa, akinek valamelyik képességét szívesen elsajátítaná. A válasz szerint pedig ez egy rendkívül nehéz kérdés.

 

"Őszintén szólva, rengeteg különleges képességekkel megáldott csapattársam van, nagyon nehéz csak egyet kiválasztani. Talán a sebesség mellett tenném le a voksom. Nem vagyok a világ leglassabb játékosa, de Rashy sebességével szerintem már aranylabdás játékos lehetnék. Istenem, hihetetlen milyen gyors tud lenni."

 

"Beleértem ebbe azt is, amikor labdával, meg amikor labda nélkül fut. Hihetetlen érzéke van, hogy ilyen sebesség mellett is képes megtartani a játékszert és elkerülni a nehéz helyzeteket."

 

A korábban említett Sir Alex Fergusont is lenyűgözi Rashford munkája, ám a skót edzőlegenda nem csupán a pályán nyújtott teljesítményére büszke, hanem a pályán kívüli, közösség érdekében végzett tevékenysége miatt is.

 

"Amikor híre ment, hogy mit tett, azonnal felhívtam telefonon" - mondta Sir Alex. "Úgy gondolom, hogy amit ő tett fiatal kora ellenére, az mindenki számára követendő példa. Szerencsére számos játékos végez hasonló tevékenységet."

 

"Hiszem, hogy ahhoz, amit ő most elért, mi is hozzátettünk egy kicsit. Rendkívül büszke vagyok rá. Szerintem ő is büszke magára, de nem száll a fejébe a dicsőség és ugyanúgy, mint eddig, alázatosan dolgozik. A lehető legbecsületesebben végzi a dolgát és ez tiszteletre méltó."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!