James jó hírrel lepte meg a csapattársait

A Manchester United részéről mindenki gratulált és örömét fejezte ki Dan James vasárnapi posztjával kapcsolatban, amelyben a fiatal walesi játékos bejelentette, hogy párja kisfiút vár.


James a hivatalos Instagram oldalán keresztül közzétett videóban jelentette be kék konfettiágyúk használatával, hogy ő és párja, Ria kisbabát várnak. A konfettik színével pedig a kis jövevény nemére tettek utalást.

 

A kicsi várhatóan szeptemberben érkezik, a csapattársak pedig egytől egyig gratuláltak a leendő ifjú apukának. Elsők között a United csapatkapitánya, a két gyermekes Harry Maguire kívánta a legjobbakat játékostársának.

 

 

"MINI JAMOOOO ÉRKEZIK!"

 

A United csapatánál nagyon erős az egység és a játékosok egész hétvégén a középpályással és a leendő anyukával voltak elfoglalva. Mason Greenwood, Scott McTominay és Brandon Williams, valamint Jesse Lingard is gratulált, de Bruno Fernandes is posztolt egyet "Jön a mini Jamoooo!" felkiáltással.

 

Ole Gunnar Solskjaer csapatának korábbi két tagja, Angel Gomes és Odion Ighalo is a legjobbakat kívánta a fiatal párnak, de a jelenlegi és korábbi csapattársak mellett számos más klub játékosa is a legjobbakat kívánta Jameséknek. Ezek között található az Aston Villa középpályása, Jack Grealish, a Chelsea-ből Tammy Abraham és a Sheffield United játékosa, Ollie McBurnie.

 

"A UNITED EGY CSALÁDIAS KLUB"

 

Sir Alex Ferguson ismert volt arról, hogy arra ösztönözte fiatal játékosait, hogy állapodjanak meg és alapítsanak családot fiatal férfiként. Tette mindezt azért, mert a skót mester úgy vélte, hogy a stabil és kiegyensúlyozott családi háttér nagyban hozzájárul a játékosok jó teljesítményéhez.

 

Solskjaer is egyetért korábbi menedzserével és már a szezon korábbi részében többször elmondta, hogy szerinte Luke Shaw remek formája is nagyban köszönhető annak, hogy az angol védő apa lett. De véleménye szerint ez sok játékosnál igaznak bizonyult már a történelem során.

 

 

Shaw egy korábbi interjújában elismerte: "A fiam teljesen megváltoztatta az életemet. Nyilvánvalóan jobbá tette. Hihetetlen látni, hogy milyen gyorsan növekszik. Mindig nehéz, amikor el kell köszönnöm egy kis időre egy-egy mérkőzés miatt, de hatalmas öröm ő számomra és minden nap újabb és újabb kalandot hoz vele."

 

David de Gea is nemrégiben kóstolt bele az apaság örömeibe, így a csapat tele van ifjú apukákkal, akikre James bátran támaszkodhat, ha tanácsra lesz szüksége.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!