Solskjaer reakciója a Fulham elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaernak vegyes érzelmei voltak, miután a Manchester United 1-1-es döntetlent ért el a Fulham ellen a 2020/21-es szezon utolsó hazai bajnokiján.


Nagy boldogság újra viszontlátni a szurkolókat

"Fantasztikus besétálni erre a zsongásra, érezni az energiát, hallani a szurkolói dalokat. Tudom, hogy a játékosok is nagyon nagyra értékelik ezt. Időnként talán túljátszották a helyzeteket. Azt gondolom, hogy túl lazák voltunk, túlzottan sokat extráztunk és minden pillanatban flikk-flakkozni illetve sarkalni akartunk. Akkor is trükközés ment, amikor nem kellett volna. Ez egy kicsit csalódást keltő volt, de jó céllal történtek. Azt akarták, hogy a közönségnek legyen egy jó napja."

 

Kivételes Edinson

"Hogy mennyire volt szép Cavani gólja? Oh, csúcs volt. Egyértelműen az volt a mérkőzés kiemelkedő pillanata. Micsoda mód bemutatkozni a Stretford End előtt. Tudom, hogy már régóta mondtam, de szükségünk van itt a szurkolókra, ők pedig még látni fogják Edit számtalan gólt szerezni a színeinkben. Kiváló befejezés volt, de az is nagyon kivételes, ahogyan azért dolgozik, hogy helyzetbe kerüljön."

 

Megfizettünk a kihagyott helyzetekért

"Igen, jól játszottunk, voltak helyzeteink, de nem tudtuk értékesíteni őket. És aztán, ha nem tudsz élni a lehetőségeiddel, akkor a Premier League-ben ez bármelyik pillanatban visszaüthet. Jó játékosok, jó csapatok alkotják ezt a bajnokságot. Nagyszerű beadás után remek fejesből szereztek gólt. De ettől függetlenül nekünk ezzel a lehetőséggel jobban meg kellett volna birkóznunk."

 

 

Nem tetszett a döntéshozatalunk

"Igen, mi győzni akartunk. Nem a második vagy a harmadik hely miatt - lendületbe akartunk kerülni, önbizalmat szerezni, mert a múlt héten túlzottan sok pontot veszítettünk. Remélhetőleg az nem fogja aláásni az önbizalmunkat. Remélhetőleg ez csak ébresztően hat majd a fiúkra. Túlzottan sok olyan döntést hoztunk, ami nem tetszett."

 

Segítségünkre lesz, ha még több szurkoló jöhet

"Már nagyon hiányzott, hogy a Stretford End gyakorlatilag beszívja a labdát az előtte lévő kapuba a mérkőzések végén, én pedig biztos vagyok benne, hogy ha mindenki visszatérhet, akkor még több örömben lesz részünk."

 

Rotálás a Wolves ellen

"Természetesen lesznek változtatások. Oda kell figyelnünk magunkra. Tele energiával és önbizalommal kell elutaznunk Lengyelországba. Jól kell edzenünk és felkészülnünk, aztán majd meglátjuk, vasárnap mi történik."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!