Rafael: Ole érdeme hatalmas

A Manchester United egykori védője, Rafael szerint Ole Gunnar Solskjaer nagy elismerést érdemel, amiért Luke Shaw elnyerte az Év Játékosa díjat a 2020/21-es szezonban.


A jelenleg a Basaksehir csapatában játszó brazilt lenyűgözte a bal szélső védő következetes és kiegyensúlyozott teljesítménye és egy szívből szóló üzenetet tett közzé a közösségi médiában, hogy miért gondolja azt, hogy Luke megérdemelte ezt az elismerést.

 

Elmondása szerint nagyon sokat segített ebben a teljesítményben az, hogy a menedzser mennyire emberi és meglátása szerint az angol válogatott játékosnak minden esélye megvan arra, hogy egy sikeres Európa-liga döntővel és Európa-bajnoki szerepléssel zárja a szezont.

 

"Ole nagy szerepet játszott Luke kiemelkedő teljesítményében, ebben biztos vagyok. Akkor is bízott és hitt Luke-ban, amikor más már nem. Gratulálok a visszatéréshez, Luke! Soha ne add fel az álmaidat, még akkor sem, ha úgy tűnik minden és mindenki ellened van."

 

 

Shaw-t a játékostársak választották meg az Év Játékosának, de a szurkolói szavazáson is szépen teljesített és végül a 2. helyet szerezte meg Bruno Fernandes mögött.

 

Rafael mindkét Manchester United elleni találkozón pályára lépett a török csapatban a Bajnokok Ligája csoportkörében és elmondható róla, hogy a Vörös Ördögök szurkolói továbbra is szeretik és tisztelik őt. Az Old Traffordon lejátszott találkozójuk előtt el is mondta: "Ole itt kezdte edzői pályafutását, amikor én a Unitednél játszottam. Nagyon sokat segített nekem és a testvéremnek, Fabionak, amiért nem tudok mást mondani, csak azt, hogy köszönöm. Köszönök mindent Ole és remélem, nagyszerű karriert futsz majd be a Manchester Uniteddel."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!