Lindelöf: Az idegenbeli siker kulcsa

Victor Lindelöf úgy véli, hogy az idei szezonban a Manchester United idegenbeli sikerének kulcsa az volt, hogy a csapat mindig képes volt felállni és visszavágni a találkozókon.


A Vörös Ördögök a 2020/21-es szezonban jelenleg még mindig veretlenek az idegenbeli meccseiken és csupán egy, a Wolves elleni találkozó választja el őket attól, hogy ezt az egész szezonra elmondhassák. Ezt a bravúrt korábban csak az Arsenal tudta elérni (kétszer is), valamint a Preston North End csapata.

 

Lindelöf úgy érzi, hogy ez a hihetetlen mutató első sorban a csapatszellemnek köszönhető, valamint annak, hogy a játékosok képesek meghalni is akár a pályán a győzelemért, ami pedig véleménye szerint Ole Gunnar Solskjaer érdeme.

 

"Igen, természetesen" - mondta Lindelöf az MUTV riporterének, Stewart Gardnernek azon felvetésére, hogy van még egy kis tennivaló, ha a teljes szezont vereség nélkül szeretné a csapat teljesíteni idegenben.

 

 

"A Premier League-ben különösen nagyon nehéz ezt elérni. Minden mérkőzés nehéz és kiváló teljesítménynek mondható az, ha folyamatosan nyerünk, vagy nem kapunk ki idegenben. Ez azt mutatja a csapatról, hogy fejlődünk."

 

"Mentálisan is erősebbek vagyunk, mert ha gólt kapunk, akkor is tudjuk, hogy visszatérhetünk a meccsbe és fordíthatunk. Úgy gondolom, hogy ha folytatjuk amit eddig csináltunk, akkor még többet érhetünk majd el."

 

"Nagyon sok mérkőzésünk volt, nagyon szoros menetrenddel" - tette hozzá Lindelöf. "Ez nem csak a tested, hanem az elméd számára is fárasztó. Lelkileg is nagyon kemény volt ez az idény. Azt hiszem, hogy jó játékot mutattunk és igen, nyerhettünk volna több mérkőzést is, de összességében úgy gondolom rendben volt ez a szezon. Bízom benne, hogy sikerül a jó befejezés és egy trófeával koronázhatjuk meg az elmúlt 1 évet."

 

"Nagyszerű lenne azt mondani már most is, hogy nagyszerű szezonunk volt, viszont még nem nyertünk semmit, így ez túlzás lenne, de azt gondolom, hogy sokszor jó játékkal rukkoltunk elő és fejlődtünk. Ezt akarjuk magunkkal vinni a következő szezonra és kamatoztatni, viszont még nem mondhatom, hogy nagyszerű volt minden, hisz ahogy említettem, még nem nyertünk trófeát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!