Solskjaer a folyamatban lévő átigazolásokról

Ole Gunnar Solskjaer reményei szerint a nyári átigazolási időszakban 2-3 új játékos érkezni fog a Manchester United csapatához.


Egyetlen mérkőzéssel a bajnoki idény zárása előtt Solskjaer csapata megszerezte a 2. helyet a bajnokságban, amely a Vörös Ördögök legelőkelőbb pozíciója, mióta a norvég mester átvette a csapat irányítását. A korábbi években 6. és 3. helyen zárt a Manchester United.

 

Ole azonban úgy véli, hogy a következő lépés, azaz a bajnoki cím megszerzése a 2021/22-es szezonban nehéz lenne új igazolások nélkül.

 

"Ahogy már párszor mondtam, remélem, hogy néhány játékossal erősödni fogunk a nyáron" - mondta a Wolves elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. "Mindenképp két, vagy három játékosra van szükségünk, hogy feljebb tudjunk lépni a tabellán. Túlságosan nagy a különbség még most ahhoz, hogy azt gondoljuk, hogy jövőre ez simán meglehet."

 

Bár részleteket nem igazán árult el a menedzser, annyit azért megosztott az érdeklődőkkel, hogy megvannak a terveik és kiszemeltjeik, valamint azt is elmondta, hogy a vásárlás folyamata nem feltétlen a most befejeződő idény utáni feladat.

 

"Természetesen megvan a tervünk, mint mindenben" - mondta Solskjaer az újságíróknak. "Nem tudjuk még pontosan, hogy mi fog bekövetkezni és mi nem, hiszen ez a folyamat kihat az egész csapatra, a maradni szándékozó játékosokra és azokra is, akik esetleg távozni fognak."

 

Bár a sajtótájékoztatón inkább a közelgő Villarreal elleni Európa-liga döntő dominált, valamint az, hogy a Wolves ellen vasárnap milyen kezdőt tervez pályára küldeni Ole, felmerült kérdésként az esetleges távozók névsora.

 

 

A norvég korábban már megerősítette, hogy Sergio Romeroval nem fognak szerződést hosszabbítani és ezért nyáron távozni fog a csapattól. De, hogy csatlakozik-e hozzá más, vagy, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal, akik ebben a szezonban kölcsönben voltak és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, mint például Jesse Lingard, vagy James Garner, eddig nem nagyon esett szó.

 

"Van néhány játékosunk kölcsönben, akik lehet, hogy visszatérnek. Vannak, aki most kölcsönben voltak és jól teljesítettek, nekik lesz lehetőségük bizonyítani, néhányan meg valószínűleg kölcsönbe fognak kerülni, hogy erősödjenek és tapasztalatokat szerezzenek. Nem nagyon látok más megoldást. A cél az, hogy minél erősebben vágjunk bele a következő szezonba."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!