Ole: Nehéz dolgom lesz a kezdő kijelölésében

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, hogy legalább egy pozíció esetében nagyon el kell gondolkoznia, mielőtt kijelöli a Villarreal elleni kezdőcsapatát az Európa-liga döntő előtt.


A Wolves elleni 2-1-es győzelmet követően a norvég menedzsert arról kérdezték, hogy Marcus Rashford vagy Mason Greenwood kezdő lesz-e a szerdai fináléban, Gdanskban.

 

Mindkét támadó fontos része volt a csapatnak az európai menetelésben és mindketten pihentek a Farkasok elleni szezonzáró bajnokin.

 

Arra a kérdésre, hogy van-e dilemmája a két támadóval kapcsolatban, Ole így válaszolt: "Igen, mondhatjuk. Mindkettőjük remekül teljesített, meglátjuk. Olyan csapatot fogok kiválasztani, amely szerintem problémát tud okozni a Villarrealnak és szerencsére ma mindkettőjüket pihentetni tudtam. Mindketten kopogtatnak az ajtómon" - mondta nevetve.

 

 

Ha esetleg Harry Maguire mégsem lesz játékra képes állapotban, akkor dönteni kell arról is, hogy Victor Lindelöf mellett ki kerül a hátsó négyes közepére. Természetesen a kapitánynak még van esélye megmutatni azt, hogy képes vállalni a játékot, de fel kell készülni minden lehetőségre.

 

"Szerdáig kivárok a döntéssel" - hangsúlyozta a menedzser. "Talán kedden már megnézzük, hogy tud-e futni. Én úgy érzem, hogy távol van még a visszatéréstől, így inkább arra készülök, hogy nem lesz velünk. Harry természetesen játszani akar, az orvos feladata lesz megmondani, hogy képes-e erre. Mint mondtam, nem várom el, hogy bármi áron készen álljon. Ettől függetlenül örök optimista vagyok és reménykedem."

 

"Kedden kell majd edzést tartanunk, ami hamar itt lesz. Nem tudom, hogy készen fog-e állni."

 

Arra a kérdésre, hogy de Gea visszatér-e a kezdőcsapatba, a BT Sportnak Ole az alábbit válaszolta: "Nem, az, hogy most Dean kezdett nem jelenti egyértelműen azt, hogy David kezd a döntőben. Az előző meccsünkön a spanyol védett, de Dean is készen áll és nagyon jó szezonja volt. Szeretném ha megmutathatná a személyiségét és, hogy mire képes a védelem mögött, amelyik jelen összeállításában nem játszott túl sokat együtt. Talán ebben a formában csak a Leicester ellen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Európa-liga, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!