Ole: A 26-os szerencsés szám

Ole Gunnar Solskjaer reméli, hogy a 26-os szám jó előjel csapata számára a Villarreal elleni Európa-liga döntőjére nézve.


A Vörös Ördögök menedzsere 1999. május 26-án szerzett győztes találatot a Bajnokok Ligája döntőjében a Bayern München ellen egy drámai mérkőzésen, mely győzelemmel a United triplázott abban az évben.

 

A bajorok elleni találkozó pedig azóta is az egyik legikonikusabb pillanata a Manchester United történelmének.

 

Ez a győzelem ráadásul Sir Matt Busby születésnapján született és a 26-os szám mindig is különleges volt a norvég számára. "A feleségem születésnapja 26-án van" - mondta Ole. "26-án házasodtunk össze, így hinnem kell a sorsban. Különleges szám ez a csapat és a családom számára is."

 

"Jó előjelként tekintek rá. Nem vagyok babonás, de jó előérzetem van."

 

 

Ole, mint a Vörös Ördögök menedzsere, nagyon nyugodtnak tűnik a döntőt megelőzően és továbbra is eltökélt szándéka, hogy a klubot visszavezesse a csúcsra. A csapatot Sir Alex Ferguson is elkísérte a döntőre és Ole pedig a tőle szerzett tapasztalatok alapján értékelni fogja az elvárásokat nem csupán a gdanski éjszakára vonatkozóan, hanem a következő szezonra is előretekintve.

 

"Nem csupán az jár a fejemben, hogy mennyire büszke vagyok" - ismerte el. "Természetesen ez egy különleges pillanat lesz és büszkének kell lenned arra, hogy a Manchester United csapatát a döntőbe vezetted. Fantasztikus utazás volt és ahogy norvégül mondjuk, Veien er malet, azaz a cél az utazás. Élveznünk kell az utazást."

 

"Ez egy újabb lépés azon az úton, hogy a United ismét sikeres legyen. Ha sikerül megnyerni a trófeát nagyon boldog leszek, de akárhogy is, élvezni akarom az egészet. Ha vége lesz az éjszakának, akkor hazautazok Norvégiába, vakációra. Leülök majd, hogy átállítsam az elmém a következő szezonra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Európa-liga, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!