Csapathírek az Európa-liga döntő előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer felfedte csapatösszeállítási terveit a holnap esti, Villarreal elleni Európa-liga döntőt megelőzően.


A norvég szakember 26 fős utazó kerettel érkezett hétfőn este Gdanskba, akik között nem lehet ott Anthony Martial, aki nem tudott időben megfelelő erőnléti állapotba kerülni márciusi sérülését követően.

 

Bokaszalag sérülése ellenére a csapatkapitány, Harry Maguire játéka még mindig nem teljesen kizárt, Ole ugyanis a lehető legtöbb időt szeretné rendelkezésére bocsátani ahhoz, hogy esetleg bizonyíthassa, képes kivezetni a csapatot a szerdán 21 órakor kezdődő finálén a pályára.

 

Hosszú ideje húzódó térdproblémái miatt az egész szezonban hiányzó Phil Jones se állhat majd a csapat rendelkezésére.

 

"Megfelelően felkészültünk. Anthony és persze Phil nem tudtak velünk jönni, Harry pedig jelenleg csak az oldalvonal mellett sétálgat fel-alá [az edzéseken]" - kezdte Solskjaer.

 

 

"Arra számítok, hogy meg fog próbálni csatlakozni a társakhoz egy kicsit."

 

"Ezt leszámítva, elég jól állunk."

 

"Az egész szezon során nagyon nehéz feladat kihagyni játékosokat a csapatból. Egy döntő az jutalmat jelent egy egész szezonon át tartó erőfeszítésért, ha pedig kétség merül fel, hogy két játékos közül melyikre essen a választás, akkor az utóbbi időszak formája lesz természetesen a döntő."

 

"Élvezni fogjuk az utolsó edzésünket, a játékosok pedig holnap fogják megtudni a csapatösszeállítást."

 

Néhány igen keménynek ígérkező döntés meghozatala vár Ole-ra és edzői stábjára, ugyanis a kapuban majd választaniuk kell David de Gea és Dean Henderson között, a támadószekcióban pedig Mason Greenwood remek formája miatt verekedheti be magát a kezdőbe valakinek a kárára.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Európa-liga, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!