De Gea jókívánsága Romeronak

A Manchester United nyolc játékost enged el a nyári átigazolási időszakban, köztük a hálóőrt, Sergio Romerot is.


David de Gea szerint barátja, a szintén kapus Sergio Romero megérdemli, hogy megfelelően bánjanak vele, miután a héten a Manchester United nem hosszabbította meg szerződését.

 

A 34 éves Romero aközött a nyolc játékos között van, akiket elenged a United, miután a klub hivatalosan is közzétette a nyáron távozó játékosok listáját.

 

Az argentin hálóőr jegelve lett a menedzser Ole Gunnar Solskjaer által, miután Dean Henderson visszatért a kölcsönből, a Sheffield United csapatától tavaly nyáron.

 

Annak ellenére, hogy a klub "kupahálóőrének" tartották, csalódott volt, hogy mind a három negyeddöntőből búcsút intett a csapat a tavalyi szezonban és olyan rossz kedvűvé vált emiatt, hogy a távozás gondolatát fontolgatta, de akkor még megtagadták tőle az eligazolást. Az idei szezonban azonban egyetlen mérkőzésen sem védett.

 

Romero, bár voltak nehéz és jó pillanatai is, élvezte az Old Traffordon töltött hat évet és hatalmas népszerűségnek örvendett a szurkolók körében annak ellenére, hogy sosem tudta beverekedni magát az első számú kapus szerepébe.

 

 

Romero bízik benne, hogy pályafutása jó irányt vesz, miután a klubtól való távozása teljes lesz és közeli barátja, de Gea szeretné, ha megkapná végre a lehetőséget a bizonyításra.

 

"Sok szerencsét, Chiqui!" - posztolt ki a spanyol hálóőr egy képet magáról és Romeroról. "Sok sikert kívánok neked, barátom! Megérdemled, hogy megfelelően bánjanak veled az új kihívásokkal teli időszakban. Élvezd ki ezt."

 

Egy másik kapus is távozik a klubtól, ő pedig Joel Pereira. A 24 éves hálóőr kölcsönben volt a Huddersfield csapatánál ebben a szezonban, ahol összesen két mérkőzésen léphetett pályára a másodosztályban.

 

Ahogy azt korábban pedig megírtuk, további hat akadémista hagyja el a klubbot: Jacob Carney, Mark Helm, Iestyn Hughes, Arnau Puigmal, Max Taylor és Aliou Traore.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!