Hivatalosan is elkezdődött az átigazolási időszak

Míg a szurkolók figyelme jelenleg inkább a pénteken kezdődő Európa-bajnokságra összpontosul, a mai naptól hivatalosan is elkezdődött a nyári átigazolási időszak.


Csupán két nap választ el minket a tavaly nyáron elmaradt kontinensviadal kezdetétől, mely tornát a Törökország - Olaszország találkozó nyitja meg. Emellett a United szurkolók figyelme még az átigazolási hírekre is fókuszál, hiszen a csapat szimpatizánsai és az elmondottak alapján a vezetőség is szeretné, ha a keret tovább erősödne a nyár folyamán.

 

Ole Gunnar Solskjaer már ismertette szándékait, miután a 2020/21-es idény lezárult és az utolsó bajnokit követő sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy: "Remélem a nyár folyamán 2-3 játékossal erősödni fogunk."

 

"Mindenképp 2-3 játékosra van szükségünk, ha feljebb akarunk lépni a tabellán. Sajnos az első helyezettől nagyon le voltunk maradva, még, ha úgy is gondoljuk, hogy jól teljesítettünk a szezonban."

 

 

Mint mindig, úgy most is rengeteg spekuláció látott már napvilágot az elmúlt néhány nap folyamán és az igazán szemfülesek, ha folyamatosan figyelik a híradásokat képben lehetnek a legfrissebb pletykákkal kapcsolatban, illetve a hivatalos bejelentésekkel is.

 

Természetesen mint mindig, most is a manutd.com oldalon fognak a hivatalos bejelentések legelőször napvilágot látni, illetve mi is azon dolgozunk a ManUtdFanatics.hu csapatával, hogy ezekről a hírekről Ti is egyből értesülhessetek.

 

Az átigazolási időszak egészen augusztus 31-ig tart, magyar idő szerint éjfélig.

 

Az már korábban kiderült, hogy június végén néhány játékos, köztük Sergio Romero is távozik a csapattól, mivel hó végén lejár a szerződésük. A távozóknak a Manchester United sok sikert kíván a jövőre nézve.

 

Az új érkezők mellett a norvég menedzsernek az idényt kölcsönben töltő játékosok közül is lesz merítési lehetősége, hogy tovább erősítse csapatát. Ezek többek között Ethan Laird, Teden Mengi, Di'Shon Bernard, Diogo Dalot, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Dylan Levitt, Facundo Pellistri, James Garner és Tahith Chong.

 

"Van néhány kölcsönjátékosunk, akik visszatérnek a nyáron" - magyarázta Ole. "Lesz olyan, aki maradni fog és valószínűleg olyan is, aki távozik. Lesznek olyanok, akiket pedig szeretnénk ismét kölcsönadni, hogy további tapasztalatokat szerezzenek. Ettől függetlenül viszont azt gondolom, hogy nem lesz sok játékosunk kölcsönben, szeretnénk a legerősebb kerettel kezdeni a következő szezont. Az összes lehetőséget megvizsgáljuk az érkezők és távozók körében már júniusban is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!