Amad: Pogba meggyőzött

A Manchester United fiatal támadója, Amad Diallo elárulta, hogy gyerekként bálványozta Paul Pogbát, akinek jelenléte miatt nem volt számára kérdés, hogy Manchesterbe igazoljon az Atalantától.


Az elefántcsontparti játékos tavaly nyáron döntött úgy, hogy csatlakozik a Vörös Ördögökhöz, ami végül idén januárban megtörtént. A támadó végül 8 alkalommal kapott kisebb szerepet Ole Gunnar Solskjaer csapatában és az Európa-ligában az AC Milan ellen csereként beállva még gólt is szerzett.

 

A rendkívül fürge játékos legújabb interjújában elmondta, hogy egészen kis kora óta nagy befolyással volt rá Pogba, akivel korábban már volt szerencséje találkozni is.

 

"Még gyermekkoromban volt szerencsém találkozni vele egy megbeszélés során a Juventusnál. A megbeszélést követően megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e valakivel közös képet, én pedig mondtam, hogy Pogbával, mert ő volt a bálványom."

 

"Aztán amikor megkaptam a United ajánlatát és szembesültem azzal, hogy Paul is ott játszik, akkor nem kellett kétszer átgondolnom a dolgokat. Azonnal a Unitedbe akartam igazolni. Hihetetlen, hogy 5 évvel később már egy csapatban játszunk. Álmodni sem mertem arról, hogy ez egyszer bekövetkezik. De az álmok egyszer valóra válnak és, amikor megkapod a lehetőséget, akkor élned kell vele."

 

"Öt évvel később Paullal egy csapatba játszani... hihetetlen, még leírni is hihetetlen."

 

Amad nemrég nemzetközi téren is nagy lépéseket tett, hiszen az elefántcsontparti válogatottban egy késői szabadrúgásból megszerezte hazájának Burkina Faso ellen a győzelmet a világbajnoki selejtezőn. A Rossoneri ellen szerzett találatával pedig a United legfiatalabb gólszerzője lett az európai sorozatokban.

 

A szezon utolsó mérkőzésén is lehetőséget kapott a Wolves elleni bajnoki alkalmával, ahol meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő és a United 2-1-re legyőzte a Farkasokat. A szurkolók egyik legfontosabb kérdése vele kapcsolatban pedig az, hogy az előttünk álló szezonban milyen szerepet szánnak neki az Old Traffordon.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!