Eric Ramsay csatlakozott a felnőtt csapat edzői stábjához

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy Eric Ramsay csatlakozik a felnőtt csapat edzői stábjához.


Ramsay, aki korábban a Chelsea csapatánál látott el edzői feladatokat, elsősorban egyénileg fog foglalkozni a játékosokkal, valamint átveszi a csapat pontrúgásokkal kapcsolatos edzői teendőit is.

 

"Szerencsénkre sikerült meggyőzni Eric Ramsay-t, hogy csatlakozzon az ország és a világ legjobb klubjához" - mondta Ole a klubmédiának adott hétfői interjújában, Carringtonban. "Nagyon magas kvalitásokkal rendelkező edző, akinek fő feladata az egyének fejlesztése lesz, valamint a pontrúgások által kialakítható helyzetek fejlesztése is a feladata lesz."

 

 

"Izgatottak vagyunk az érkezése miatt, hiszen fiatalos, friss és új ötletei vannak és korábbról is rendkívül innovatív edzőnek ismerhettük meg. Kieran McKenna nagyon jól ismeri őt és mi is nagyon elégedettek vagyunk az érkezése miatt."

 

Ramsay edzői pályafutását a Shrewsbury Town ifjúsági csapatának vezető edzői posztján kezdte 2017-ben, majd előléptették az Akadémia élére, még mielőtt a felnőtt csapatnál lett segédedző. A Chelsea csapatához 2019 nyarán csatlakozott és az U23-as csapattal dolgozott.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!