A legenda, akitől Mason tanácsot kérne

Mason Greenwood az elmúlt években vált ismertté, mint a Manchester United egyik legnagyobb tehetsége. Az ifjú támadó pedig nemrég részt vett az egyik exkluzív szurkolói kérdezz-felelek interjúban, ahol remek kérdésekre adott frappáns válaszokat.


Emma az Egyesült Királyságból tette fel a következő kérdést: "Ha lehetőséged lenne egy kérdést feltenni egy korábbi játékosnak a fejlődésed érdekében, ki lenne az és mit kérdeznél tőle?"

 

Mason, aki Carringtonban vett részt a szurkolókkal folytatott beszélgetésben, így válaszolt: "Szia Emma. A kérdésre a válasz természetesen Wayne Rooney. Mindent elért amit lehetett. Ő egy igazi vezér és a legjobb góllövője volt a csapatnak szerintem."

 

"Valószínűleg nem azt kérdezném, hogyan játszott, mert azt mindenki vissza tudja nézni, inkább a tanácsa érdekelne arról, hogyan tudta könnyedén bejátszani magát a védők közé és hogyan próbálta meg előre leolvasni a játékot. Nyilvánvaló, hogy száz és száz gólt lőtt a Unitedben. Ezért kérdezném ezt, ha lenne rá lehetőségem."

 

Természetesen Mason nemsoká farkasszemet nézhet a United korábbi legendás góllövőjével egy barátságos felkészülési meccsen az előszezon első mérkőzésén vasárnap, ahol a Derby County fogadja a Manchester Unitedet, magyar idő szerint 14:00-kor.

 

 

Miután búcsúzott az Old Traffordtól, Rooney varázsolt még az Evertonban, a DC Unitedben és a Kosoknál is, mielőtt szögre akasztotta volna a stoplist és teljes állásban el nem fogadta volna a menedzseri pozíciót az angol Championshipben szereplő Derby csapatánál. 

 

Érdekes lesz látni, hogy Mason él-e a lehetőséggel, hogy beszélhessen egyik kedvenc ex-labdarúgójával, a mérkőzés előtt vagy után. Ez a múlt és a jelen találkozásának esete lenne a United szempontjából, és a 19 éves támadó válasza azt mutatja, hogy mindig szeretne többet tanulni, amikor a kapu előtti hasznos képességeinek csiszolásáról van szó.

 

"Szükségünk van trófeákra, ez a mi szezonvégi célunk" - nyilatkozta a United Daily-nek a héten. "Az előző végére kissé lemaradtunk, de remélhetőleg a következő szezonunk jobb lesz."

 

A hétvégén a Vörös Ördögöknél is beindul a folyamatos meccsterhelés, így Mason előtt sem lesz akadály, hogy ott folytassa. ahol abbahagyta az előző kiírásban. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!