Ole: Ez a hét fontos számunkra

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere hangsúlyozta annak fontosságát, hogy az új szezon előtt Carringtontól távol is legyenek edzőtáborban.


A Vörös Ördögök jelenleg Surrey-ben tartózkodnak, egészen a következő felkészülési találkozójukig a QPR ellen. A Derby County ellen elérhető keret pedig bővül hétfőn, hiszen Daniel James és Scott McTominay is visszatértek a vakációjukról. Az edzőtáborban pedig remélhetőleg gyorsan visszanyerik a srácok az erőnlétüket.

 

"Fantasztikus itt lenni" - mondta Ole. "Remek létesítmények vannak és együtt lehet az egész csapat, amivel szorosabb lesz a kötelék. Mindannyian együtt megyünk enni, sok időt töltünk el közösen és minden adott itt, hogy alapos és jó munkát végezzünk a szezon kezdete előtt. Természetesen Carringtonban is remek lehetőségeink vannak, de azt a döntést hoztuk, hogy egy hetet távol leszünk. Így egy kicsit megvan a szezon előtti utazások érzése is."

 

"Megfelelő intenzitással végezzük az edzéseket és visszatekintve mindig jó érzés teljesíteni egy kemény hetet, mert utána játékosként is erősebbnek érzed magad és azt fogod érezni, hogy többre vagy képes, mint előtte."

 

 

"Ez egy fontos hét számunkra. Nagyjából 27 játékos van most együtt és keményen dolgoznak amellett, hogy élvezik az ittlétet."

 

A QPR elleni találkozót követően a United csapata indul haza, hogy felkészüljenek az első Old Traffordon megrendezendő barátságos mérkőzésükre az újonc Brentford ellen. Ezt követően egy újabb kiruccanás következik a Preston North End elleni találkozó apropóján július utolsó napján, majd augusztus 7-én még egy összecsapás vár az Álmok Színházába a srácokra a Rafa Benitez által irányított Everton ellen.

 

Az első bajnoki mérkőzésre pedig az Everton elleni találkozó után, 1 hét múlva kerül sor.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!