Hivatalos: Fish kölcsönbe kerül

A Manchester United fiatal védője, Will Fish kölcsönbe kerül az angol ötödosztályban (National League) szereplő Stockport County csapatához.


A 18 éves védő az előző szezon végén debütál a Manchester United felnőtt csapatában a Wolves ellen 2-1-re megnyert bajnokin, most pedig első alkalommal kerül kölcsönbe. Fish a felkészülési szezont a Manchester Uniteddel csinálja végig, majd egyeztetett időpontban csatlakozik ideiglenes új csapatához. 

 

Az angol U18-as válogatott játékos az elmúlt hetekben is már a felnőtt csapattal készült a következő szezonra és ő a második játékos az Akadémiáról, aki már biztosan kölcsönbe kerül. A döntés oka, hogy a játékos egyéni képességei minél többet fejlődjenek.

 

Fish ezzel a kölcsönnel további tapasztalatokat szerezhet majd és rengeteget fejlődhet, mivel rendszeres játéklehetőséghez juthat Simon Rusk irányítása alatt a Stockportnál. 

 

A United részéről mindenki a legjobbakat kívánja Willnek a következő idényre és nyomon fogják követni fejlődősét az Edgeley Parkban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!