Hivatalos: Solskjaer hosszabbított

Ole Gunnar Solskjaer új szerződést írt alá a Manchester Uniteddel, aminek értelmében 2024-ig a klubnál marad.


A hosszabbításról Ed Woodward, ügyvezető alelnök elmondta:

"Ole és munkatársai fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy a hosszútávú siker alapjait megteremtsék a pályán. Ezen erőfeszítéseknek az eredményei egyre inkább láthatóvá váltak az elmúlt két év során és mindannyian várjuk, hogy ez az izgalmas csapat tovább fejlődjön a következő évek során."

 

"Különösen tetszetős, hogy a fejlődést úgy sikerült elérni, hogy hagyományainkhoz híven ötvözni tudtuk a fiatal, saját nevelésű tehetségek és az igazolt játékosok csapatba építését és így a kívánt támadó szellemiségű futballt láthatjuk a pályán. MInden eddiginél nagyobb a bizodalmunk Ole munkásságában és hisszük, hogy a jó úton haladunk vele."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer az alábbiakat nyilatkozta szerződéshosszabbításáról:

"Mindenki tudja, hogy mit érzek ez iránt a klub iránt és nagyon örülök, hogy új szerződést írhattam alá. Izgalmas ez az időszak a Manchester United számára, mert felállítottunk egy olyan csapatot amely remek egyensúlyban van a fiatal játékosok és a tapasztaltak ötvözésének köszönhetően és mindannyian éheznek a sikerre."

 

"Fantasztikus stáb vesz körül és mindannyian készek vagyunk megtenni a következő lépést az úton. A Manchester United a legnagyobb és legjobb trófeákat akarja megnyerni és itt mind erre törekszünk. Sikerült fejlődnünk mind a pályán és a pályán kívül is és ez az előttünk álló szezon során folytatódni fog."

 

"Alig várom, hogy kiálljunk az újra teltházas Old Trafford közönsége elé és elkezdjük az új szezont."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!