Ole reakciója szerződéshosszabbításával kapcsolatban

Ole Gunnar Solskjaer új szerződésének aláírását követően lemondta, hogy továbbra is csak a győzelemre összpontosít.


A Vörös Ördögök norvég menedzsere arról beszélt, hogy örömmel írta alá új, 2024-ig szóló szerződését a Manchester Uniteddel, mely kontraktus további egy évvel meghosszabbítható.

 

A klubmédia részéről Mark Sullivan készített interjút a főnökkel, amely során Ole elmélkedett az eddig a Unitednél töltött idejéről és feltárta jövőbeli ambícióit is. Emellett pedig ragaszkodott azon kijelentéséhez, hogy játékosai már készen állnak, hogy megtegyék a következő lépést.

 

Ole, gratulálok az új szerződésedhez a Manchester Unitednél. Milyen érzés számodra, hogy meghosszabbításra került a klubnál való tartózkodásod?

"Nagyon izgalmas ez számomra. Nagyon örülök, hogy bíznak bennem és, hogy részese lehetek a klub történetének menedzserként is. Rengeteg új dolog van születőben, elég, ha csak arra gondolok, hogy egyre sokszínűbb az edzői stáb, tervezzük azt, hogyan fogjuk elkápráztatni az Old Trafford közönségét és nagyszerű dolog, hogy ennek részese lehetek. Az elmúlt évek során sokat fejlődtünk és szeretnénk most megtenni a következő lépést."

 

Igazán izgalmas időszak következik a csapat számára, hiszen mi is láttuk a fejlődést, amit elértetek. Mi az a bizonyos következő lépés számodra és a csapat számára?

"Természetesen az, hogy nyerjünk. Mostantól nem örülhetünk annak, amit eddig elértünk, hiszen nem nyertünk semmit, de nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy fejlődtünk és sokkal jobb helyen végzett a csapat mint korábban. Úgy érzem, hogy a fokozatossággal sikerül eljutnunk oda, ahol lenni szeretnénk. Lehet, hogy jelenleg nem tudjuk még az ablakot telepakolni trófeákkal, de azt gondolom, hogy mostmár elég erősek vagyunk és készen állunk a következő lépésre."

 

Mennyire fontos számodra a stabilitás és a klub támogatása?

"Az első nap amikor beléptem az ajtón, még játékos ként is éreztem, hogy megkapom a szükséges támogatást a klub részéről. Azt követően is ezt éreztem, amikor aláírtam az első szerződésemet, mint a klub menedzsere. Volt egy tervünk akkor és biztos voltam benne, hogy nem kell a vállam fölött hátra tekintgetnem és félnem attól, hogy ki akarnának tolni velem. Megbeszéltük a terveket és mindenki ragaszkodik ehhez. Tisztában voltunk vele, hogy lesznek nehézségek az úton, de most itt vagyunk és szeretnénk előre lépni."

 

 

Számos kihívással megküzdöttél már, mióta menedzser vagy. Az egyik legnagyobb pedig valószínűleg az az időszak volt, amikor hosszú ideig távol kellett lenned a családodtól.

"Igen, nagyon nehéz volt és a világjárvány nem könnyítette meg a dolgunkat. Sajnos az életünk része lett, hogy karantén nélkül nem lehet utazni, viszont szerencsére úgy látszik, hogy minden kezd visszatérni a normál kerékvágásba. Egyetértek veled, ez volt az egyik legnagyobb kihívás számomra."

 

A családod gondolom most nagyon büszke rád.

"Bevallom, nem tudom. Egyikünk sem aza fajta ember, aki körbejárná a másikat és megkérdezné, hogy ugye büszke vagy rám. A feleségem, a gyerekeim és én is azt valljuk, hogy az életünk során mindig az adott pillanatokban tegyük meg a lehető legjobbat és akkor minden rendben lesz."

 

És persze mindig tartsuk szem előtt a következő kihívást...

"Határozottan. Ez mindig így van, volt és lesz is számomra. Soha nem voltam az a fajta, aki visszafelé tekintget és ül a babérjain. Mindig próbáltam fejlődni."

 

Tisztában vagy vele nagyon jól, hogy az előttetek álló feladatoknak lesz súlya és lesznek nagy kihívások. Készen állsz ezekre?

"Természetesen. Másképp nem fogadtam volna el a hosszabbítási ajánlatot. Nagyon várom már az előttünk álló időszakot, várom, hogy minden reggel munkába mehessek, úgy is korán kelő típus vagyok, de érdekes, mert sokan már ott vannak, mikorra beérek. MIndannyian, akik együtt dolgozunk nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Örülünk, hogy a játékosok nyitottak az ötleteinkre és nagyszerű hozzáállást tanúsítottak az elmúlt években. Azt hiszem, hogy a tanulás és fejlődés terén ez kulcsfontosságú. Akármelyik játékostól megkérdeznéd, mind azt felelné, hogy készen áll a következő lépésre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!