Ole elárulta mikor térnek vissza játékosai

Ole Gunnar Solsjkaer, a Manchester United menedzsere megerősítette, hogy hétfőn több játékosa is visszatér a vakációjáról és csatlakoznak a felkészülési munkálatokhoz.


A norvég menedzser a legutóbbi két barátságos mérkőzésen bizalmat szavazott a klub fiatal játékosainak, akik megpróbálták a lehető legjobb teljesítményükkel lenyűgözni az edzői stábot a Derby County és QPR elleni találkozók során.

 

Az elmúlt hetekben a felnőtt csapatnak csupán egy maroknyi része volt jelent a felkészülési munkálatokban. Közülük, hogy csak néhányat említsünk Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic és Mason Greenwood.

 

Számos további játékos, akik érdekeltek voltak az Európa-bajnokság, vagy a Copa America küzdelmeiben még jól megérdemelt pihenőjüket töltik családjuk körében, ezzel is biztosítva az akkumulátorok feltöltését a következő szezonra.

 

A szombati QPR elleni mérkőzést követően Ole Mark Sullivan-nel beszélgetett a klubmédia részéről és elárulta, hogy hétfőn több, most még pihenő játékosa is visszatér és elkezdik a felkészülést, bár kicsi rá az esély, hogy a szerdai, Brentford elleni mérkőzésen már szerepelni fognak az Old Traffordon.

 

 

"Úgy gondolom, hogy korai lenne még nekik" - mondta Ole. "Sokan térnek vissza hétfőn és kezdik meg a munkát, de rövid időn belül felzárkóznak a többiekhez. Bízom benne, hogy elvégezték azokat az edzéseket, amiket javasoltunk nekik a távollét alatt."

 

Solskjaer azt is elárulta, hogy azok a játékosok, akik valamelyik nagy torna fináléjában szerepeltek a nyár folyamán majd 10 nap múlva térnek vissza. Többek között ida tartozik Harry Maguire, Luke Shaw, Marcus Rashford és Fred is.

 

"Az angol válogatott játékosoknak és Frendnek, mivel a csapataik döntőbe jutottak hosszabb pihenőre volt szükségük. Körülbelül 10 nap múlva térnek vissza hozzánk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!