Fernandes is visszatért Carringtonba

Az Európa-bajnokság utáni pihenőjét követően Bruno Fernandes is visszatért Carringtonba és elkezdte az edzéseket társaival a Manchester United edzőközpontjában.


A 26 éves középpályás megérdemelt pihenőjét töltötte, mióta a portugál válogatott kiesett a kontinensviadalról. Fernando Santos csapatát Belgium ejtette ki egy 1-0-s győzelemmel a tornáról június végén.

 

Fernandes, ahogy a legtöbb játékos, a közösségi médiában adott több alkalommal is hírt magáról nyaralása alatt. A portugál maestro a nyaralás alatt nem csak a pihenéssel foglalkozott, hanem a Porto Boavista klubjával edzett, hogy formában tartsa magát.

 

A United játékmestere emellett szülővárosában, Maia-ban érdemérmet is kapott a vakáció alatt, de ami a legfontosabb, hogy kipihente magát és elmondása szerint készen áll a következő, mozgalmas szezonra.

 

Bruno egyébként ma reggel jelentette be Twitterén, hogy visszatér és, hogy "az akkumulátorok ismét teljesen fel vannak töltve".

 

 

A hír minden bizonnyal zene a United szurkolók fülének, akik már alig várják, hogy további lenyűgöző teljesítményeket láthassanak a portugál játékostól, aki 2020 januárjában érkezett az Old Traffordra és azóta 80 mérkőzésen 40 gól és 26 gólpassz került a neve mellé. További izgalmas újdonság lesz a közönség számára, hogy milyen játékot fog majd Bruno mutatni az új érkező, Jadon Sancho mellett.

 

Fernandes a harmadik Vörös Ördög, aki a héten tért vissza az edzőközpontba Diogo Dalot és Donny van de Beek mellett. Az Év Játékosa díj nyertesének jelenléte pedig azt is jelentheti, hogy Ole Gunnar Solskjaer lehetőségei újabb opciókkal bővülnek a Brentford, a Preston North End és az Everton elleni meccsekre.

 

Noha a menedzser által korábban elmondottak szerint a hét elején visszatérő játékosok számára még kicsi a valószínűsége, hogy a szerdai, Méhek elleni találkozón már játszani fognak, kíváncsian várjuk a friss híreket a csapattal kapcsolatban Ole terveiről.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!