Csapathírek a Brentford meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer betekintést engedett a szerdai, Brentford elleni barátságos mérkőzéssel kapcsolatos terveibe.


Az Old Traffordon, magyar idő szerint este 9 órakor kezdődő találkozón közel 30 ezer néző lehet majd jelen a  Méhek ellen.

 

A Derby County és a QPR elleni meccseket követően így már egy Premier League alakulattal is összemérheti erejét a Solskjaer legénység, amely a norvég menedzsernek nagyszerű lehetőséget kínál lehetőségei felmérésére és hogy kerete számos tagja értékes játékpercekhez juthasson.

 

Ott lehet majd a kispadon Diogo Dalot és Donny van de Beek is, miután a héten már edzésbe állhattak, Dean Hendersonnak és Bruno Fernandesnek azonban még túl korai lenne az újonc elleni összecsapás.

 

Múlt heti, Surrey-ben végzett edzésmunkáját követően Scott McTominay biztosan égni fog a bizonyítási vágytól, Alex Telles azonban biztosan nem állhat majd rendelkezésre bokasérülése okán.

 

"Természetesen egyre több és több játékosunk áll rendelkezésre" - kezdte Ole a klubmédiának.

 

"Dean újra edzésbe állt, amely nagyszerű hír számunkra, de a Brentford ellen még nem lesz bevethető."

 

"Diogo és Donny már edzettek és készen állnak, hogy a mérkőzés bizonyos pontján pályára lépjenek, de szerintem egyelőre csak csereként."

 

"Bruno is visszatért már közénk. A Brentford elleni meccsbe még nem kapcsolódik majd be, de nincsen messze attól, hogy rá is számíthassunk."

 

 

A keret tehát a nyári válogatottbeli kötelezettségeket követően újra kezd alakulni.

 

Nathan Bishop (Mansfield Town) és Tahith Chong (Birmingham City) most már csatlakoztak kölcsönben ideiglenes csapataikhoz, a versenyhelyzet pedig egyre élesedik az augusztus 14-i, Leeds United elleni bajnoki szezonnyitón való részvételért.

 

"Vannak fiataljaink, akik természetesen játszani szeretnének" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Élvezték a felkészülési szezont. Az, hogy gyors egymásutánban kaptuk a gólokat a legutóbbi meccs második félidején, természetesen már kevésbé tetszett nekünk. Kielemeztük és a hátsó alakzatunk formáját illetően némi korrekcióra szorulunk, de remélhetőleg ennek jelét már a Brentford ellen is láthatjuk majd."

 

"Az edzésen résztvevő keret nagyobb, több kvalitással és remélhetőleg rétegről rétegre tudunk majd építkezni. Természetesen tudjuk, hogy a szezonkezdet gyorsan itt lesz és nincs időnk arra, hogy bárkire is várjunk, ezért az fog játszani, aki a legjobb erőnlétben és formában van."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!