Maguire: Büszkeség és megtiszteltetés

Harry Maguire arról mesélt, hogy mennyire büszke arra, hogy már két éve a Manchester United játékosa lehet, emellett pedig már ő a csapat kapitánya is.


A 28 éves játékos 2019. augusztus 5-én csatlakozott a Vörös Ördögökhöz és azóta is a védelem oszlopos tagja. A 2020/21-es szezonban sérüléséig kiválóan teljesített az angol játékos és hazája válogatottjának is fontos tagja volt az Európa-bajnokságon miután felépült bokasérüléséből, melyet a szezon vége felé szedett össze.

 

A skóciai edzőtáborban volt lehetőség kicsit leülni és beszélgetni a kapitánnyal, aki elmondta, hogy mekkora megtiszteltetés számára, hogy itt lehet és ragaszkodik ahhoz az elhatározásához, hogy mégtöbb időt szeretne itt tölteni.

 

"Két éve érkeztem a klubhoz és hatalmas megtiszteltetés a mai napig, hogy ebben a mezben játszhatok" - mondta sugárzó tekintettel. "Emlékszem, hogy mennyire izgatott és büszke voltam, hogy csatlakozhatok a világ legnagyobb klubjához. Nagyon izgultam, amikor először játszottam az Old Trafford közönsége előtt, de a Chelsea elleni találkozó remek emlékként él bennem."

 

 

"Játékosként még mindig fejlődök és úgy érzem, hogy csapatként is sokat fejlődtünk. Ez a legfontosabb, hogy tudjunk fejlődni és megnyerjük a meccseinket. Már két év eltelt, hogy Manchesterbe érkeztem, de biztosan tudom, hogy még nagyon sokáig itt szeretnék lenni."

 

Nyári pihenőjét követően Harry a skóciai edzőtáborban csatlakozott társaihoz. A játékosok az elmúlt napokban, hetekben keményen edzettek és az angol védő szerint már alig várják a srácokkal, hogy elkezdődjön a szezon. 

 

"Nagyszerű volt az elmúlt néhány nap. Szuper, hogy itt van egy golfpálya is, bár nem sokat játszottunk rajta" - mondta nevetve. "Keményen dolgozunk, hiszen néhány nap van már csak hátra és kezdődik a bajnokság és biztosra kell mennünk, hogy készen állunk és elég koncentráltak vagyunk. Hosszú, kemény, de élvezetes szezonra számítok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!